کد خبر:۹۴۱۸۴۴
در دیدار با نوبخت؛

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خواستار حمایت ویژه دولت شد

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در دیدار با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خواستار حمایت‌های ویژه دولت از این دانشگاه شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم صالحی، عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور در مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه کشور با محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دیدار و گفتگو کرد.

صالحی عمران در این نشست گزارشی از جایگاه، مسائل، موفقیت‌ها، چالش‌ها و مشکلات دانشگاه ارائه کرد و با توجه به اهمیت و نقش دانشگاه فنی و حرفه‌ای، حمایت‌های ویژه دولت را از این دانشگاه خواستار شد.

در این جلسه تأمین و ابلاغ اعتبار در خصوص جلوگیری از توقف پروژه‌های طرح تملک دارایی سرمایه‌ای دانشگاه، تأمین اعتباری بالغ بر ۱،۱۵۰ میلیارد ریال جهت پرداخت معوقات افزایش ۵۰ درصد حقوق اعضای غیر هیأت علمی دانشگاه، تأمین اعتبار و تخصیص مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال جهت پرداخت مطالبات فاز اول آموزشکده فنی و حرفه‌ای رامسر مطرح  شد.

همچنین تأمین اعتبار و اختصاص مبلغ ۷۰ میلیارد ریال جهت تکمیل خوابگاه این مرکز و تأمین اعتبار و تخصیص مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال به منظور پرداخت مطالبات پیمانکاران پروژه‌های خیر ساز دانشگاه، در خواست شد که رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دستور اقدام و تخصیص بودجه مورد نیاز طرح‌ها را صادر کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار