کد خبر:۹۴۴۳۱۵
استاندار تهران:

عامل اصلی قطعی برق در تهران رمزارزها هستند

استاندار تهران گفت: عامل اصلی قطعی برق در تهران رمزارزها هستند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران گفت: با تدابیری که در استان تهران برای انتخابات 28 خرداد اتخاذ شد این انتخابات بدون هیچ حاشیه امنیتی برگزار شد و این در حالی بود که از مدت‌ها قبل دشمنان و رسانه‌های معاند سعی در کمرنگ جلوه دادن حضور مردم داشتند.

وی ادامه داد: نیروی انتظامی با به‌کارگیری 20هزار از عوامل انتظامی در غرب، شرق و شهر تهران تأمین امنیت انتخابات استان را کنار سایر عوامل امنیتی به‌عهده داشت.

استاندار تهران تصریح کرد: قانون تجمیع انتخابات شوراهای شهر و روستا با انتخابات ریاست‌جمهوری باید مورد بازنگری قرار گیرد.

محسنی بندپی یادآور شد: عامل اصلی قطع برق در تهران وجود ماینرها و رمزارزها هستند و هفت هزار دستگاه مکشوفه در غرب تهران بیش از 4درصد برق کشور را مصرف می‌کرد.

وی خاطرنشان کرد: برخی افراد سودجو با دستگاه‌های ماینر با برخی ترفندها اقداماتی می‌کنند که کنتورهای برق از مدار شناسایی شرکت توزیع برق خارج می‌شوند و به‌راحتی قابل تشخیص برای افزایش میزان برق مصرفی نیستند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار