ورود ۱۵۰۰ دستگاه خودپرداز بیت‌کوین به السالوادور/ ۳۰ دلار بیت‌کوین هدیه دولت السالوادور به مردم
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۴۶۰۲

ورود ۱۵۰۰ دستگاه خودپرداز بیت‌کوین به السالوادور/ ۳۰ دلار بیت‌کوین هدیه دولت السالوادور به مردم

یک مؤسسه فعال در حوزه ارز مجازی اعلام کرد قصد دارد ۱۵۰۰ دستگاه خودپرداز بیت‌کوین در السالوادور نصب کند.
ورود ۱۵۰۰ دستگاه خودپرداز بیت‌کوین به السالوادور/ ۳۰ دلار بیت‌کوین هدیه دولت السالوادور به مردم

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مؤسسه آتنا قصد دارد با سرمایه‌گذاری یک میلیون دلاری ۱۵۰۰ دستگاه خودپرداز ارز‌های مجازی و بیت‌کوین در السالوادور نصب کند.

به گزارش رویترز، اخیراً اسالوادور از برنامه خود برای قانون کردن استفاده از ارز‌های مجازی در تراکنش‌های مالی در این کشور و تبدیل شدن این ارز‌ها به عنوان ابزار خرید و فروش خبر داده است.

رئیس‌جمهور السالوادور شب گذشته گفت:‌از روز ۷ سپتامبر این قانون اجرایی شده و به هر یک از شهروندان این کشور یک کیف پول الکترونیکی با ۳۰ دلار بیت‌کوین هدیه داده می‌شود.

انتظار می‌رود شرکت آتنا به تدریج نصب خودپرداز‌های خود را در السالوادور آغاز کرده و دست به استخدام و باز کردن دفتر در این کشور بزند.

البته از سال گذشته شرکت آتنا نصب خودپرداز ارز‌های مجازی در این کشور را آغاز کرده بود و نخستین بار یک خودپرداز را در ۴۹ کیلومتری جنوب‌غرب پایتخت این کشور نصب کرده بود که بخشی از آزمایش شرکت آتنا برای تبدیل کردن یک شهر نزدیک به پایتخت السالوادور به یکی از مراکز مهم مبادلات بیت‌کوین در جهان بوده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار