به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حمید رضا رستگار با گلایه از اینکه در زنجیره تولید تا مصرف محصولات فولادی برنامه ریزی منسجمی وجود ندارد، گفت: ما نمیدانیم ۳۰ میلیون تن فولاد تولیدی کارخانجات با چه سازوکاری توزیع میشود گویا ذی نفعان این موضوع عدهای خاص هستند چرا که در بازارم ا شاهد عرضه کافی محصول نبوده و مدام با کاهش و افزایش قیمتها روبرو هستیم.
وی با اعلام اینکه متاسفانه برخی کارخانجات نیز به حوزه فروش محصولات فولادی ورود پیدا کرده اند، افزود: به نظر میرسد در بورس کالا نیز خریدار و فروشنده دارای یک منشا هستند و ما به عنوان فروشندگان محصولات فولادی نمیتوانیم منافع مصرف کننده را در بازار تامین کنیم.
رئیس اتحادیه فروشندگان آهن با انتقاد از اینکه قیمت در بازار آهن اصلا تعادل ندارد، تصریح کرد: یک روز قیمتها افزایش و دو روز بعد قیمتها کاهش پیدا میکند به نحوی که ما شاهد افزایش هزار تومانی قیمت آهن طی یک هفته بوده ایم، اما هیچ پاسخی در خصوص دلایل آن دریافت نکرده ایم. باید مسئولان نظارتی توضیح دهند نفع این افزایش قیمتها به جیب چه کسانی میرود.
رستگار اضافه کرد: چندین بار اعلام کرده ایم سازوکار توزیع محصولات فولادی اشکالات بسیاری دارد و مسئولین باید به اصلاح آن بپردازند، اما متاسفانه هیچ توجهی به این موضوع نمیشود بازار آهن و فولاد امروز بلاتکلیفتر از دیروز است درم عاملات اکراه دارند نمیدانیم قیمت فردا چه تغییراتی خواهد داشت. از واحدهای نظارتی و دولت درخواست میکنیم به موضوع بازار فولاد ورود پیدا کرده و آن را ساماندهی کنند.
وی تصریح کرد: درحال حاضر قیمت هر کیلو میلگرد ۱۵ هزار و ۲۰۰ تومان است درحالی که هفتههای گذشته برای این کالا رقمهای کمتری اعلام شده بود.