کد خبر:۹۴۷۷۴۹
نماینده مردم افغانستان در گفتگو با دانشجو:

چیزی شبیه حشدالشعبی در افغانستان به وجود آمده است / هم دولت افغانستان هم طالبان دید مثبتی نسبت به جمهوری اسلامی ایران دارند+فیلم

نماینده مردم غزنی در مجلس افغانستان گفت: اکثر ولسوالی‌های افغانستان در اثر جنگ سقوط نکردند بلکه محصول جنگ روانی و معاملات صورت گرفته بین طالبان و فرماندهان است. اما مراکز شهرها مطلقاً در اختیار دولت افغانستان است.

 

کد ویدیو

محمدعارف رحمانی نماینده مردم غزنی در مجلس افغانستان و معاون کمیسیون امنیت و دفاعی و همچنین از اعضای شورای عالی جنبش روشنایی در گفتگو با خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری دانشجو گفت: اکثر ولسوالی‌های افغانستان در اثر جنگ سقوط نکردند بلکه محصول جنگ روانی و معاملات صورت گرفته بین طالبان و فرماندهان است.

وی ادامه داد:هشتاد ولسوالی یا شهرستان افغانستان را خود حکومت به صورت تاکتیکی در اختیار طالبان قرار داده است

این نماینده مجلس افغانستان افزود: مراکز شهرها مطلقاً در اختیار دولت افغانستان است. امکان این که طالبان بتواند کل افغانستان را بگیرد وجود دارد اما این که طالبان بتواند حکومت خود را پابرجا نگه دارد جای سوال است.

وی اضافه کرد: اکثریت مردم افغانستان نسبت به طالبان حساسیت دارند و چیزی مثل حشدالشعبی هم اکنون در افغانستان بوجود آمده است.

 
کد ویدیو

رحمانی با بیان اینکه ایران پیش‌تر مخالف فعالیت‌های طالبان بود اما دیروز اقای ظریف اعتراف کردند که در چندسال اخیر ایران از طالبان بیشتر حمایت کرده است‌ خاطرنشان کرد: هم دولت افغانستان و هم طالبان نسبت به ایران دید مثبت دارند.

وی با اشاره به مذاکرات تهران بیان کرد: یوسف قانونی، چهره موجه و معتدلی است که قطعا مذاکرات بین الافغان را به نتیجه خواهد رساند.

 

کد ویدیو

رحمانی تصریح کرد: ترکیه از گذشته روابط خوبی با افغانستان داشته است، امریکایی‌ها متوسل ترکیه شده‌اند تا امنیت آنان را در کابل تامین کند، حضور نظامی ترکیه در افغانستان نگران‌کننده است. ترکیه چهره خود را در افغانستان خراب نکند.

 

کد ویدیو

انتهای پیام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار