کد خبر:۹۴۸۰۰۱
تندگویان مطرح کرد

افزایش ۱۰ برابری وام ازدواج در ۴ سال گذشته

معاون ساماندهی امور جوانان گفت: از سال ۹۶ به بعد میزان وام ازدواج ۱۰ برابر شده است و امسال نیز مشکلی در صف دریافت وام طولانی مدت نداشتیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی تندگویان صبح امروز در نشست خبری هفته ازدواج گفت: در بحث ازدواج موضوعات اقتصادی ازجمله اشتغال و مسکن را داریم و موضوع دیگر مسائل فرهنگی و مدل نگرش نسل جدید است. حوزه مسائل فرهنگی و آموزشی جزو وظایف ما است، اما در مسائل اقتصادی ما در قالب ستاد سامان هی امور جوانان و ستاد‌های استان‌ها این موضوعات را از طریق مقولات خود به دستگاه ابلاغ می‌کنیم و در صورت عدم عملکرد مناسب، گزارش آن را به نهاد‌های بالا دستی می‌دهیم.

وی افزود: مجموع عملکرد چند سال گذشته و از سال ۹۶ به بعد نشان می‌دهد که در بحث تسهیلات ازدواج هدفمند عمل شده است و شبکه بانکی به خوبی وارد عمل شد و از سال ۹۶ به بعد میزان وام ازدواج ۱۰ برابر شده است و امسال نیز مشکلی در صف دریافت وام طولانی مدت نداشتیم.

معاون ساماندهی امور جوانان عنوان کرد: سال گذشته و پس از ۱۷ سال شیب نزولی ازدواج، شاهد افزایش ۵ درصدی ازدواج در کشور بودیم و این نشان دهنده همکاری نهاد‌ها با هم بوده و ناشی از فرهنگ سازی‌ها و ترویج بحث ساده سازی ازدواج بوده است.

تندگویان بیان کرد: یکی از واقعیت‌ها این است که کرونا منجر به حذف برخی تشریفات زائد در ازدواج و کاهش هزینه‌ها شد و در نتیجه شاهد افزایش ازدواج بودیم. امیدوارم جوانان بحث فرزندآوری را نیز به تأخیر نیندازند چرا که یکی از بحث‌های جدی ما کاهش جمعیت است و ما در یک شیب خطرناکی در حوزه جمعیت قرار گرفته‌ایم.

وی اظهار داشت: پایش اخیر ما در تحلیل جوانان در سن ازدواج نشان می‌دهد که یکی از مشکلات کشور بحث جنسیت است و به صورت میانگین از هر ۱۲۲ مرد متقاضی ازدواج ۱۰۰ زن آماده ازدواج داریم و این نسبت جنسیتی تأثیر بدی در آمار‌های ازدواج خواهد گذاشت و در موضوع فرزندآوری و کاهش فرزندان دختر هشدار دهنده است.

معاون ساماندهی امور جوانان تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های همیشگی بنده بحث مهاجرت و نگرانی از افزایش آن است و اگر آمار دختران ما در حوزه مهاجرت افزایش یابد شاهد نتایج بدی در امر ازدواج، فرزندآوری و جمعیت خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار