چه کسی معاون اول رئیسی می‌شود؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۸۴۷۰

چه کسی معاون اول رئیسی می‌شود؟

این فعال اصولگرا گفت: به نظر می رسد که آقای مخبر محتمل ترین گزینه است.

چه کسی معاون اول رئیسی می‌شود؟به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ حمیدرضا ترقی، عضو حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا پیش می کنید کابینه رئیسی اصولگرا است یا فراجناحی؟، گفت: اگر مفهوم فراجناحی این است که اصولگرا نباشند و کابینه‌ای ترکیبی باشد، یقینا این گونه نیست. فراجناحی به معنای داشتن کارآمدی، تخصص، داشتن روحیه جهادی و انقلابی بودن، همچنین بدون وابستگی جناحی است. وابستگی جناحی افراد، ملاک انتخاب آنها نیست بلکه ویژگی‌های کارآمدی شان بیشتر مدنظر است. از این بُعد فراجناحی است اما اینکه غیراصولگرا و غیرانقلابی باشد چنین چیزی نیست. همه، یکی از ویژگی های مهم شان، پایبندی به اصول و آرمان های انقلاب در گام دوم و انقلابی بودن است.

او در پاسخ به این سوال که پیش بینی شما از معاون اول رئیسی چه کسی است، عنوان کرد: به نظر می رسد که آقای مخبر محتمل ترین گزینه است.

ترقی در پاسخ به این سوال که پیش بینی شما از وزیر کشور و وزیر خارجه دولت آینده کیست؟ اظهار کرد: باقری کنی یکی از گزینه‌های وزارت خارجه است اما اینکه قطعی شده باشد هنوز نمی‌توان چنین چیزی را با اطمینان بیان کرد اما به هر حال یکی از گزینه‌ها است. در مورد وزیر کشور هنوز جمع بندی نشده است. نمی‌توان الان روی کسی حتی به میزان ۵۰ درصد احتمال داد.

پربازدیدترین آخرین اخبار