کد خبر:۹۴۸۹۷۹
رئیس سازمان بهزیستی کشور مطرح کرد

مداخله اورژانس اجتماعی در موارد کودک آزاری و همسر آزاری

قبادی دانا گفت: اورژانس اجتماعی در بحث‌های کودک آزاری، همسر آزاری، سالمند آزاری و خودکشی وارد عمل می‌شود و مردم در مشاهده چنین مشکلاتی می‌توانند با شماره ۱۲۳ تماس بگیرند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وحید قبادی دانا معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی گفت:وظیفه سازمان بهزیستی ایجاد شرایط زندگی بهتر برای همه مردم است، اما گروه‌ها خاصی بیشتر از همه مخاطب این سازمان هستند مانند افراد دارای معلولیت، زنان، کودکان و سالمندان که علاوه بر سایر مردم توجه بیشتری در سازمان بهزیستی به آن‌ها می‌شود.

وی ادامه داد:معاونت پیشگیری سازمان بهزیستی در بحث پیشگیری از بیماری‌های مادرزادی و ژنتیکی، غربالگری‌های پس از تولد که برای پیشگیری از معلولیت‌های شنوایی صورت می‌گیرد، بیش از ۳ هزار کلینیک مشاوره‌ای روانشناسی که به سلامت روان افراد کمک می‌کند و اورژانس اجتماعی را ما در سازمان بهزیستی داریم که بیش از ۴ هزار پرسنل مشغول به کار هستند.

رئیس سازمان بهزیستی افزود: اورژانس اجتماعی در بحث‌های کودک آزاری، همسر آزاری، سالمند آزاری و خودکشی وارد عمل می‌شود و مردم در مشاهده چنین مشکلاتی می‌توانند با شماره ۱۲۳ تماس بگیرند.

قبادی دانا افزود: در خصوص مسائل اجتماعی و کودکان کار، زنان در معرض آسیب یا آسیب دیده اجتماعی، افراد مجهول الهویه سالمند یا بیماران روانی مزمن مجهول الهویه که حدود ۵ میلیون خدمت گیرنده داریم و حدود ۱ میلیون ۵۵۰ هزار نفر دارای معلولیت تحت سازمان بهزیستی هستند و بیش از هزار مرکز برای نگهدار سالمندان و بیش از ۲۷ هزار کودک بی سرپرست یا بد سرپرست تحت پوشش سازمان هستند.

وی گفت: موضوع فرزند خواندگی که در سال‌های اخیر رشد بیشتری داشته است و مطلوب ما این است که خانواده را مستحکم‌ترین نهاد اجتماعی می‌دانیم و سعی می‌کنیم که خانواده را توانمند کنیم.

قبای دانا ادامه داد: شعار امسال ما بهزیستی در گام دوم، هوشمند سازی، محله محوری و ارتقا سلامت اجتماعی در بستر خانواده است. در حال حاضر بیش از ۴۰ سامانه هوشمند در سازمان بهزیستی ایجاد شده است. در محله‌ها ۲۵۲۷ بهزیستی کوچک تحت عنوان مراکز خدمات بهزیستی ایجاد شده و توسط جوان‌های تحصیل کرده اداره می‌شود.

رئیس سازمان محیط زیست افزود: ۱۳ هزار نیرو بومی هر محله در این مراکز مشغول هستند. پرونده‌های خانوار به صورت الکتریکی است و حدود ۱ میلیون ۸۰ هزار خانوار مستمری بگیر ما در پوشش این فعالیت قرار گرفتنه اند و در سه ماه اخیر با بیش از ۸۰۰ خانوار ملاقات شده است.

وی بیان کرد: در سال حدود ۳ میلیون کودک تحت غربالگری چشم قرار می‌گیرند. تا امروز بیش ۲۲ هزار دانشجوی تحت پوشش سازمان بهزیستی داریم و به حدود ۳ هزار دانشجوی دولتی کمک هزینه تشویقی می‌دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار