به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یکی از دغدغههای ما این است که هزینه نگهداری مددجویان مراکز شبانه روزی و روزانه را بیشتر مورد حمایت قرار دهیم.
وی تصریح کرد: در دو نیم سال پیش مبلغ ۶۰۰ هزار تومان به مددجویان در مراکز نگهداری معلولان داده میشد و این مبلغ در حال حاضر ۲ میلیون تومان است که به حساب مراکز فوق واریز میشود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: برای نگهداری هر فرد معلول در خانه مبلغ ۱ میلیون تومان به حساب سرپرست و فرد نگهدارنده معلول واریز میشود.
قبادی دانا اضافه کرد: در حال حاضر ۵۱ هزار معلول در مراکز نگهداری حضور دارند و خدمات مراقبتی را دریافت میکنند و آمار معلولان حاضر در خانه که توسط خانواده مورد حمایت هستند در حال حاضر ۵۵ هزار نفر است که بر آمار مددجویان حاضر در مراکز پیشی گرفته است.
وی تاکید کرد: سیاست ما این است که خانوادههای دارای فرد معلول را بیش از پیش مورد حمایت قرار دهیم و با این روش به دنبال تقویت حمایتهای گذشته هستیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: امروزه داشتن و ابجاد مجموعههای شکیل و بزرگ برای نگهداری از افراد دارای معلولیت، بیماران روانی مزمن و سالمندان برای ما فضیلت نیست و آنچه بهترین اتفاق در این حوزه است این است که سطح حمایتها به جایی برسد که فرد معلول درون خانواده زندگی کند و در سطح جامعه نیز رفت و آمد داشته باشد.
قبادی دانا اضافه کرد: برای ۵۵ هزار نفر از معلولانی که در خانه نگهداری میشوند، ماهانه ۶۱۰ هزار تومان به خانواده حق پرستاری پرداخت می شود.
وی تاکید کرد: ۲۷ هزار نفر از ۵۵ هزار معلولی که درون خانواده زندگی میکنند را معلولان ضایع نخاعی و مابقی معلول شدید و خیلی شدید وابسته به بستر تشکیل میدهند و تلاش میکنیم که مبلغ نگهداری از آنها را به یک میلیون تومان برسانیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مددجویان ما در مراکز شبانه روزی نخستین دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند و آمار مددجویان واکسینه شده، به بیش از ۸۵ درصد مددجویان میرسد و ۲۰ هزار نفر دز دوم را دریافت کرده اند.
قبادی دانا تصریح کرد: در حال حاضر ۲ هزار و پانصد مرکز مثبت زندگی در کشور از طریق سامانههای الکترونیکی راهاندازی شده است و در صدد هستیم تا موضوع شفاف سازی خیریه ها را با سامانه سنتز که تا یک ماه آینده فعالیت خود را آغاز میکند، دنبال کنیم.