به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو مهدی سلوکانه معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران با بیان اینکه توجه به توصیههای بهداشتی دامپزشکی در مراسم عید سعید قربان، میتواند تاثیر زیادی در جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک داشته باشد گفت: با توجه به شرایط حاکم بر کشور از نظر شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشور به منظور جلوگیری از ازدیاد و تجمع افراد ضمن هماهنگی با ستاد مقابله با کرونای کشور اقدامات صورت گرفته به شرح ذیل اعلام میگردد.
۱- طی هماهنگی با انجمن صنفی کشتارگاههای دام استان، تمامی کشتارگاهها با رعایت پروتکلهای بهداشتی در روز سعید قربان فعال و آماده خدمت رسانی میباشند.
۲- طی هماهنگی با انجمن صنفی واحدهای بسته بندی مقرر شد ضمن عرضه گوشت بسته بندی شده با لیبل گوشت مخصوص عید سعید قربان در تمامی فروشگاههای زنجیره ای، سفارشات به صورت اینترنتی و با لیبل مخصوص عید قربان عرضه گردد.
۳- طی هماهنگی با انجمن صنفی قصابیهای استان تهران مقرر شد با نصب بنر و اطلاع رسانی قصابیهای مورد نظر ضمن ارایه گوشت قربانی با لیبل مربوطه تذکرات لازم در خصوص رعایت اصول بهداشتی داده شود.
۴- طی هماهنگی با سازمان میادین شهرداری مقرر شد مراکز سه گانه جهت عرضه بهداشتی دام ایجاد شود.
سلوکانه در پایان ضمن اشاره به اینکه اداره کل دامپزشکی استان تهران در روز عید سعید قربان با ۷۰ اکیپ سیار، ۲۸ اکیپ ثابت، ۷۹ نفر دامپزشک، ۶۹ نفر بازرس بهداشتی گوشت و ۱۷ ناظر شرعی آماده خدمت رسانی به هم استانیهای محترم میباشد گفت: ذبح دام در منازل و معابر به هیچ عنوان توصیه نمیشود؛ چرا که این اقدام میتواند منجر به آلودگی محیط و افزایش شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام شود و بهترین پیشنهاد این است که شهروندان محترم نذورات خود را به صورت اینترنتی و ازمراکز بسته بندی تهیه نمایند تا کمترین مخاطرات بهداشتی را داشته باشند شایان ذکر است گوشت قربانی قبل از مصرف جهت اطمینان کامل از سلامت آن حتما به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود ضمنا شهروندان جهت پاسخ گویی در شهرستانها میتوانند با شماره تلفن ادارت شهرستانی درتماس باشند و در شهر تهران با شماره ۴۴۷۸۷۵۴۲-۴ در ارتباط باشند.
کشتارگاههای دام استان تهران هم به این شرح است: