ستاری: پرداخت ۲۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۱۸۴۷
در افتتاح مرکز نوآوری صنعتی چهارمحال و بختیاری؛

ستاری: پرداخت ۲۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: دولت برای حمایت از این بخش ۲۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان کشور پرداخت کرد.

ستاری: پرداخت ۲۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با اشاره به حمایت ۲۵۰ هزار میلیارد ریالی از شرکت‌های دانش بنیان کشور،گفت: این میزان تسهیلات از سوی بانک‌های عامل در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گرفته است و هم‌اکنون برای تسهیلات بانکی به شرکت‌های دانش‌بنیان محدودیتی وجود ندارد.

ستاری گفت: همکاری بانک‌های عامل در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان کشور مطلوب و قابل قبول است.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور یادآور شد: توسعه اکوسیستم و زیست‌بوم فناوری استان‌های کشور از مهم‌ترین برنامه‌ها و اهداف معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به‌شمار می‌رود و در این راستا شرکت‌های دانش‌بنیان جدید و توسعه پارک‌های علم و فناوری در سطح کشور مورد توجه است.

وی افزود: چهارمحال و بختیاری جزو استان‌هایی است که اکنون زیرساخت‌های مطلوبی در حوزه علم و فناوری دارد و برای توسعه زیرساخت‌ها و کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان کمک‌ها و حمایت‌های جدی در دستور کار است.

منبع: مهر
پربازدیدترین آخرین اخبار