آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۳۲۳۴

دستگیری تبلیغ‌کنندگان فروش مجوز تردد استانی در مجازی

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از دستگیری سه متهم از تبلیغ‌کنندگان فروش مجوز تردد استانی در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ "داوود معظمی گودرزی" شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با دستگیری متهمان، این کار به نتیجه نرسید؛ و اکنون تعداد کسانی که از آن‌ها کلاه‌برداری شده و سایر ابعاد پرونده در دست بررسی است.

وی افزود: متاسفانه برخی از شهروندان علیرغم هشدارهای پلیس به تبلیغات فضای مجازی اطمینان و وجوهاتی را واریز می‌کنند که منجر به آن می‌شود تا در دادسرا طرح شکایت کنند.

متهمان پرونده نیز توضیح دادند: ما از طریق فضای مجازی قصد فروش مجوز تردد بین شهری استانی را داشتیم که توسط پلیس رصد و دستگیر شدیم.

یکی از متهمان گفت: البته مجوز جعل نمی‌شد؛ بنده خودم ۲ بار در سال گذشته مجوز گرفته بودم و قصد داشتم با صف ایستادن مجوز اخذ کنم.

براساس این گزارش، درخواست‌کنندگان و خریداران این حوزه نیز مرتکب بی‌قانونی شده و تحت پیگیری قرار می‌گیرند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار