آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۶۲۱۸

رستمی: مترو تهران در این ایام تعطیل نیست

قائم مقام عملیات شرکت بهره‌برداری مترو تهران توضیحاتی درباره ساعات فعالیت مترو تهران همزمان با تعطیلی ادارات به دلیل شرایط کرونا ارائه داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجید رستمی، قائم مقام عملیات شرکت بهره‌برداری مترو تهران درباره ساعات فعالیت مترو در محدودیت‌های تردد و تعطیلی ادارات اظهارداشت: مترو تهران در این ایام تعطیل نیست و تردد روز‌های دوشنبه، سه شنبه و شنبه مطابق روز‌های عادی صورت می‌گیرد.

وی افزود: همچنین سرویس رسانی در روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه به صورت روز‌های تعطیل خواهد بود و برنامه زمانبندی به روال روز‌های تعطیل اعمال می‌شود.

گفتنی است؛ بر اساس تصمیمات امروز ستاد ملی مقابله با کرونا همه ادارات، بانک‌ها و اصناف از روز دوشنبه تا پایان روز کاری شنبه هفته آینده تعطیل خواهد بود. همچنین از ساعت ۱۲ ظهر فردا یکشنبه تا روز جمعه ۵ شهریور ماه ممنوعیت تردد در تمامی محور‌های کشور و بین استانی برقرار خواهد شد. در این مدت تمام مجوز‌های صادر برای تردد لغو شده است. در تعطیلات پیشرو فقط اصناف ضروری و تامین کننده مایحتاج ضروری مردم و نیز دستگاه‌های امدادی مانند اورژانس و. فعالیت خواهند داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار