به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رضا نواز، سخنگوی صنف جایگاه سوخت کشور در مورد ورود کارتخوانها به جایگاه سوخت گفت: بیشتر خرابیها مربوط به از کار افتادن نازل سوخت با خرابی کارتهاست و منجر به معطلی مردم و صفهای طولانی میشود.
سخنگوی صنف جایگاه سوخت کشور با بیان اینکه خرابیها و زمان تعمیر و تعویض آن از حالت نرمال خارج شده اظهار کرد: در هشت سال گذشته در این حوزه اعتقادی به استفاده از فناوری بومی نبوده و این تجهیزات وارداتی به پشتیانی نیاز دارد و با توجه به تحریمها پشتیبانی و خدمات با مشکل مواجه است و همچنین دوباره به سرعت خراب میشود.
نواز در رادیو گفتگو ضمن اشاره به مستهلک شدن این کارتخوانها بیان کرد: زیرساخت کیف پول الکترونیک هست، اما استقبالی از سوی مردم نمیشود و برای اجرایی شدن آن درخواست زیادی کرده ایم.
وی با بیان اینکه در جایگاههای سوخت علاقهای به گرفتن وجه نقد نداریم ادامه داد: کیف پول الکترونیک یکی از ایده آلهای جایگاه سوخت است، اما با این زیرساخت و سخت افزارها، اصلا امکان ندارد.
سخنگوی صنف جایگاه سوخت کشور در مورد عدم استفاده از QR کدها در جایگاه سوخت تشریح کرد: به دلیل حجم توزیع و تعداد مراجعات به جایگاه ها، کنترل این روش سخت است و همچنین «اِچ اِس ای» نفت با فناوری NFC موافقت نکرد.
نواز بیان کرد: در دنیا از طریق اتصال حلقههایی که در دست میکنند با کارتخوان بهای سوخت را پرداخت میکنند، تکنولوژیهای مختلفی وجود دارد، اما در پروسههای اداری وارد سلایق مختلف میشود و کار پیش نمیرود.
وی با بیان اینکه پمپ بنزینها طرف قرداد دولت هستند خاطرنشان کرد: هر گونه تکنولوژی باید مجوز دولتی داشته باشد و مسئولان نفتی باید پای کار بیایند.
نواز ضمن اشاره به متضرر شدن جایگاهها در صورت خرابی کارتخوانها اظهار کرد: قانونا متصدیان جایگاه سوخت برای زدن نباید هزینهای دریافت کنند، اما عرفا ۹۵ درصد مردم با درخواست از متصدیان مبلغی را به آنها پرداخت میکنند.
منبع: رادیو گفتگو