
کد خبر:۹۶۰۷۵۴
ایران ۱۸۰ تا ۲۴۰ هزار تن گندم از روسیه خریداری کرد
تجار اروپایی اعلام کردند که شرکت بازرگانی دولتی ایران (GTC) طی دو هفته گذشته با ادامه تقاضای شدید در این کشور، حدود ۱۸۰ تا ۲۴۰ هزار تن گندم خریداری کرده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، تجار اروپایی اعلام کردند که شرکت بازرگانی دولتی ایران (GTC) طی دو هفته گذشته با ادامه تقاضای شدید در این کشور، حدود ۱۸۰ تا ۲۴۰ هزار تن گندم خریداری کرده است.
گفته میشود این گندم از روسیه با قیمت حدود ۳۰۰ تا ۳۰۵ دلار در هر تن فوب (تحویل روی عرشه) خریداری شده است.
به گفته تجار اروپایی، این خرید گندم در سه تا چهار محموله به وزن حدود ۶۰ هزار تن برای تحویل در ماه اکتبر خریداری شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.