آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۱۲۷۹

کاهش ۷ هزاری قیمت مرغ/ ۲ شرط برای تامین مرغ در ماه‌های آینده

قیمت مرغ در بازار تهران در هر کیلو ۷ هزار تومان کاهش داشت. مشاور اتحادیه سراسری مرغداران ۴ دلیل اصلی کاهش قیمت را عنوان کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، گزارش میدانی از بازار تهران حاکی است، قیمت مرغ در هفته جاری نسبت به هفته گذشته حدود ۷ هزار تومان در کیلو کاهش یافته و تابلو قیمت در فروشگاه‌های محصولات پروتئینی هر کیلو مرغ را ۳۳ هزار تومان درج کرده است که پیش از این تا کیلویی ۴۰ هزار تومان هم بالا رفته بود.

از آنجایی که سرانه مصرف مرغ د درکشور به ۳۰ کیلوگرم رسیده و بخش زیادی از سبد گوشت خانوار‌ها را مرغ تشکیل می‌دهد، ادامه کاهش قیمت خبر خوشایندی برای خانوار‌ها است.

درباره دلایل کاهش قیمت مرغ در بازار نسبت به هفته‌های گذشته با محمدعلی کمالی مشاور رئیس اتحادیه سراسری مرغداران گفتگو کردیم.


۴ دلیل اصلی کاهش قیمت مرغ


کمالی به ۴ دلیل کاهش قیمت مرغ اشاره کرد و گفت: نخست اینکه خنک شدن هوا به استحصال بیشتر مرغ در مرغداری‌ها کمک می‌کند، زیرا در هوای گرم اشتهای مرغ‌ها کم‌تر شده و تلفات بیماری نیز بیشتر می‌شود.

وی دلیل دوم را افزایش جوجه‌ریزی عنوان کرد که در ماه‌های تیر و مرداد یک میلیون جوجه‌ریزی بیشتر شده و تعداد به ۱۱۴ میلیون در ماه رسیده است.

کمالی دلیل سوم را ورود جوجه وارداتی به مرغداری‌ها عنوان کرد که میزان جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها را افزایش داده است.

مشاور رئیس اتحادیه سراسری مرغداران دلیل چهارم را که از نظر وی مهمترین است، را این گونه عنوان کرد، ممنوعیت ورود مرغ زنده از استان‌های شمالی به کشتارگاه‌های تهران برداشته شده است، این موضوع از نظر روانی تاثیر گذاشته، اما اینکه آیا عملا چنین چیزی اتفاق افتاده است باید بیشتر بررسی کرد.


بازار مرغ بی دردسر در ماه‌های آینده به دو شرط


کمالی درپاسخ به اینکه آیا روند کاهش قیمت را در ماه‌های آینده هم شاهد خواهیم بود و بازار ثبات به خود می‌گیرد؟ گفت: اگر جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها به اندازه کافی باشد و نهاده از سوی دولت تامین شود تامین مرغ کشور در ماه‌های آینده به راحتی میسر خواهد شد.

به گفته این مسئول برنامه ریزی شده است که در ماه‌های مهر و آبان ۱۲۰ میلیون در ماه جوجه ریزی شود و اگر خوراک آن‌ها همه تامین شود که تولید کنندگان به مشکل نخورند تامین در ماه‌های آینده بدون مشکل خواهد بود.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار