آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۲۱۳۵

نشریه «IJMS» دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پایگاه استنادی «MEDLINE» نمایه شد

نشریه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پایگاه «MEDLINE»، یکی از بزرگترین و معتبرترین پایگاه‌های اطلاعاتی پزشکی جهان، نمایه (Index) شد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، نشریه علمی پژوهشی «Iranian Journal of Medical Sciences» با نام اختصاری «IJMS» و متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پایگاه «MEDLINE»، یکی از بزرگترین و معتبرترین پایگاه‌های اطلاعاتی پزشکی جهان، نمایه (Index) شد.

عباس رضائیان زاده، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تبریک این دستاورد علمی و سپاس از مدیر مسوول، سردبیر و اعضای هیئت تحریریه این نشریه گفت: «IJMS» دومین نشریه از مجموعه نشریات علمی پژوهشی این دانشگاه و دوازدهمین نشریه از مجموعه نشریات علوم پزشکی کشور است که در پایگاه «MEDLINE» نمایه می‌شود.

رضائیان زاده افزود: این نشریه همچنین از سال ۲۰۱۱ میلادی در پایگاه اطلاعاتی «PubMed Central» نمایه شده و در حال حاضر نزدیک به ۸۶۰ مقاله این نشریه در موتور جستجوی «PubMed» قابل مشاهده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: به استناد اطلاعات ارائه شده از سوی پایگاه «PubMed Central»، مقالات این نشریه از ابتدای سال ۲۰۲۱ میلادی (شماره ژانویه ۲۰۲۱ میلادی) در پایگاه «MEDLINE» نیز قابل مشاهده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: این نشریه که تمامی زمینه‌های علوم بالینی و پایه پزشکی را پوشش می‌دهد، به صورت دو ماهنامه و به زبان انگلیسی منتشر می‌شود و دسترسی رایگان به مقالات آن در وبگاه نشریه به نشانی https://ijms.sums.ac.ir/ فراهم است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه بهبود کیفیت و ارتقای نمایه شدن نشریات علمی پژوهشی دانشگاه را یکی از رویکرد‌های گروه نشریات و کتب مدیریت اطلاع رسانی و منابع علمی این معاونت برشمرد و یاددآورشد: این موفقیت با پیگیری‏ها، ارزیابی‏های فنی و ارسال درخواست به پایگاه «MEDLINE» از سوی دفتر گروه نشریات و کتب و با همکاری دست اندرکاران این نشریه به دست آمده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار