آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۳۷۳۲

تاکید معاون وزیر آموزش و پرورش؛ تغییر کارکرد معلم از حالت سنتی به رویکرد‌های نوین و مشارکتی

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: کارکرد معلم باید از حالت سنتی به سمت رویکرد‌های نوین و مشارکتی حرکت کند.
تاکید معاون وزیر آموزش و پرورش؛ تغییر کارکرد معلم از حالت سنتی به رویکرد‌های نوین و مشارکتی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضوان حکیم‌زاده در افتتاحیه دوره کشوری توانمندسازی نیروی انسانی آموزش و پرورش در مشهد، با اشاره به تحولات صورت گرفته، رشد تکنولوژی و بایسته‌های دنیای جدید، اظهار داشت: برای جلوگیری از «از دست دادن مرجعیت آموزشی و تربیتی» ناچار به انجام تحول اساسی در نظام آموزشی هستیم.

او با اشاره به نقش کلیدی معلمان در تحقق تغییرات، درباره چالش‌های جدید آنان هم گفت: در گذشته معلم از اعتبار علمی بالایی برخوردار بود؛ اما با ظهور رقبای جدی مانند هوش مصنوعی، نیاز به بازنگری و تحول جدی است.

حکیم‌زاده با ابراز خرسندی از اهتمام ویژه رییس‌جمهور و وزیر آموزش و پرورش در راستای تحول آموزش و پرورش، گفت: مبنای ما برای تحول، مدرسه تراز سند تحول بنیادین است و این سند باید به عنوان راهنما و ملاک اصلی عملگرایی قرار گیرد.

او تصریح کرد: به دنبال ماه مهر متفاوتی هستیم تا دانش‌آموزان و والدین با ورود به مدرسه تغییرات و کیفیت جدید آموزش را احساس کنند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش همچنین اهداف محوری تحول در آموزش و پرورش ابتدایی را توسعه عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت آموزشی و تقویت هویت و احساس تعلق دانش‌آموزان به محیط مدرسه و جامعه اعلام کرد و افزود: تلاش ما این است که دانش‌آموزان حس تعلق عمیق به مدرسه داشته باشند و بتوانند از امکانات آموزشی بهره‌مند شوند.

حکیم‌زاده با برشمردن تجربیات موفق برخی کشور‌ها گفت: ما نیز باید از این تجربیات درس بگیریم و تمرکز خود را بر روی ارزش‌های انسانی و تربیتی بگذاریم؛ حفظ کرامت کودکان، مشارکت خانواده، نقش الگویی معلم و استفاده از روش‌های نوین آموزشی باید در محیط‌های یادگیری پویا و خلاق مورد توجه ویژه قرار گیرد.

دوره کشوری توانمندسازی نیروی انسانی آموزش و پرورش از امروز دیروز برای مدت دو روز در مشهد آغاز شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار