
کد خبر:۹۶۳۳۳۴
قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شد
رئیس جمهور با صدور حکمی سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی را به سمت «معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران» منصوب کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیتالله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور با صدور حکمی سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی را به سمت «معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران» منصوب کرد.
قاضی زاده هاشمی متولد ۱۳۵۰ شهرستان فریمان و دانش آموخته دکتری تخصصی پزشکی (جراح سر و گردن)، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و از جانبازان جنگ تحمیلی است که سابقه ۴ دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی، نایب رئیسی مجلس، ریاست دانشگاه علوم پزشکی سمنان و معاونت بهداشت و درمان بنیاد جانبازان خراسان را در کارنامه مدیریتی خود دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.