به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو؛ در جلسه بعدازظهر روز یکشنبه هیئت دولت به ریاست آیت الله رئیسی، استاندار منتخب سیستان و بلوچستان از هیئت وزیران رأی اعتماد گرفت.
اعضای دولت پس از بررسی سوابق اجرایی و مدیریتی آقای حسین مدرس خیابانی، به وی به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان رأی اعتماد دادند.
مدرس خیابانی دارای مدرک کارشناسی مهندسی مواد و متالوژی، کارشناسی ارشد مهندسی صنایع و دوره دکترای مدیریت استراتژیک است.
اما این انتصاب از سوی رئیس دولت موجی از واکنشهای فعالین رسانه ای و اجتماعی استان سیستان و بلوچسات را به همراه داشت.
محمد جواد عمرانی فعال دانشجویی و رسانه ای استان سیستان و بلوچستان با بیان این موضوع که فهرست استانداران گذشته سیستان و بلوچستان را که نگاه کنید بیشترین حجم فساد اداری دقیقاً زمانی بوده که استانداران غیر بومی بوده اند و بیشتر این خدمات هم از سوی استانداران بومی، در واکنش به انتصاب اساندار جدید سیستان و بلوچستان اینطور گفت:
علیرغم آنکه این انتخاب میتوانست بومی و کارآمد باشد اما با نگاه خوش بینانه به آینده و دولت آقای رئیسی، این انتخاب احتمالاً غیر بومی و کارآمد است امیدوارم خیر و صلاح مردم لحاظ شود و استان بالاخره از حالت بی توسعه به حالت توسعه یافته انتقال پیدا کند.
علی قلهکی؛ فعال رسانه ای هم در واکنش به این انتصاب با انتشار فیش حقوقی که به ادعای وی متعلق به مدرس خیابانی است گفت:
مدرس خیابانی در حالی استاندار سیستان و بلوچستان شد که در تیرماه سال ۱۴۰۰ چیزی حدود ۱۱۷ میلیون تومان حقوق دریافت کرده است. آیا یک استاندار نجومی بگیر درد استان محروم و مردم مستضعف سیستان و بلوچستان را درک می کند؟
رضا طهماسبی هم درباره این انتصاب اینگونه توییت کرد:
این مردم به اندازه کافی در استان قربانی لاف و ادعا و شعار شده اند. در انتخاب استاندار، ملاک اصلی کارآمدی و کارنامه افراد باشد و بعد بومی و غیربومی بودن. نه بومی ضعیف خوب است و غیربومی ناکارآمد.
خواه یا ناخواه بالاخره استاندار استان مهم سیستان و بلوچستان انتخاب شده است و حالا انتظار میرود همه عناصر مهم در سطح حاکمیت و استان دست در دست کاری جهادی برای حل مشکلات بسیار زیاد مردم این استان را آغاز کنند.