به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، گروه امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در مراسم رونمایی از مجموعه بیمارستانی کاملاً سیار و مجهز نیروی زمینی ارتش گفت: تحرک در این نیرو در سطح بالایی قرار دارد، باید تمام اجزای نیروی زمینی ارتش در وضعیت متحرک هجومی کامل قرار گیرد، یکی از بخشهای حیاتی نیروی زمینی ارتش که نیاز است از تحرک بالایی برخوردار باشد سامانه بهداشت و درمان این نیرو است.
وی با اشاره به سامانه بسیار گسترده و خدمات رسانی بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش، افزود: اداره بهداشت و درمان نزاجا از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا با دوازده هزار کادر درمان و ۲۸ بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی، تمامی ظرفیتها و توانمندیهای پزشکی خود را در امر سلامت جامعه و مبارزه با ویروس منحوس کرونا پای کار آورده است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش، رونمایی از تجهیزات سیار و پرتابل خدمات پزشکی را بسیار مهم خواند و تصریح کرد: مجموعه بیمارستانی سیار که از بخشهای «آی سی یو»، اتاق عمل، اورژانش و… تشکیل شده است توسط طراحان داخلی و متکی به تولید داخل طراحی و تولید شده است، امروز این مجموعه بهداشتی و درمانی سیار با تجهیزات کامل در اختیار بیمارستانها در جهت خدمت به ملت بزرگ ایران اسلامی خواهد بود.
وی ادامه داد: امروز نیروی زمینی ارتش به توانمندی، فناوری و ظرفیت مهم طراحی و ساخت بیمارستانهای سیار و مجرب دست یافته است و در حوزه ارائه خدمات پزشکی به مردم نیز گامهای بلندی را برداشته است.
امیر حیدری موضوع واکسیناسیون عمومی را بسیار جدی خواند و گفت: تعداد ۱۱۲ پست واکسیناسیون در سراسر کشور توسط نیروی زمینی ارتش اداره میشود، البته ظرفیت بسیار عظیم پادگانها و کادر درمان نیز در نیروی زمینی ارتش وجود دارد که میتواند در تسریع واکسیناسیون عمومی موثر واقع شود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش به واکسیناسیون عمومی، ویژه سربازان مناطق مرزی اشاره و خاطر نشان کرد: نیروی زمینی ارتش در قالب طرح سپهبدهای اخلاص از همان روز اول به مقابله با ویروس کرونا پرداخت، امروز بخش اعظمی از سربازان ما که حافظ مرزهای جنوب، غرب، شرق و جنوب غرب کشور هستند دوزهای اول و دوم واکسن خود را دریافت کرده اند، خانوادهها آرامش خاطر داشته باشند.