آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۶۵۱۰

سوریه: منشور سازمان ملل با وجود آمریکا بی معنی است

وزیر خارجه سوریه در مصاحبه‌ای گفت که اقدامات دولت آمریکا موجب شده است تا منشور سازمان ملل بیش از هر زمان دیگری معنای خود را از دست بدهد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو «فیصل مقداد» وزیر خارجه سوریه امروز (شنبه) در مصاحبه‌ای گفت که سوریه به همراه ۱۸ کشور دیگر گروهی را تحت عنوان «مدافعان منشور سازمان ملل» تشکیل داده اند و تشکیل این گروه آغازی برای بالا بردن صدای حامیان منشور سازمان ملل است.

او به شبکه المیادین گفت که آمریکا در حال زیر پا گذاشتن منشور سازمان ملل است و تاکنون هیچ کشوری همچون آمریکا دست به تخریب این منشور نزده است و اگر روسیه و چین نبودند، سازمان ملل از مدت‌ها پیش به پایان خود رسیده بود.

به گفته فیصل مقداد دور شدن سازمان ملل از اصول خود، باعث شده است تا این سازمان فراموش کند که برای چه هدفی تأسیس شده بود و سوریه خواهان سازمان مللی است که به اصول خود پایبند باشد.

وزیر خارجه سوریه تأکید کرد که آمریکا امروزه به دلیل دور شدن از سازمان‌های بین‌المللی بسیار آسیب دیده و، اما همچنان به فشار خود علیه نهاد‌های بین‌المللی ادامه می‌دهد و اگر واشنگتن به منشور سازمان ملل پایبند باشد، بسیاری از جنگ‌ها نیز پایان می‌یابد.

به گفته فیصل مقداد آمریکا و همپیمانانش گذرگاه‌های مرزی سوریه را به دست گرفته‌اند تا به گروه‌های تروریستی کمک‌رسانی کنند و در حال حاضر نیرو‌های نظامی سوریه سه گذرگاه را به کنترل خود در آورده و فقط یک گذرگاه در کنترل آمریکایی‌ها مانده است.

وزیر خارجه سوریه در خصوص محاصره این کشور نیز گفت که این وضعیت موجب تحت فشار قرار گرفتن مردم شده و آمریکا با حمایت اتحادیه اروپا مشکلات اقتصادی برای سوریه به وجود آورده است. در گذشته نیز این کشور‌های عربی بودند که مانع رسیدن منابع مالی برای بازسازی سوریه می‌شدند.

مقداد همچنین درباره تأثیر تحریم‌های ظالمانه آمریکا و غرب علیه ملت سوریه سخن گفت و تأکید کرد، این تحریمها، بخش درمان و بهداشت سوریه را در شرایط کرونا تحت فشار قرار داده است.

فیصل مقداد با تأکید بر اینکه کشور‌های غربی تروریسم را در سوریه ایجاد کرده‌اند، گفت که دمشق هیچ اعتمادی به این کشور‌ها ندارد و آن‌ها همچنان خدمات رسانه‌ای مجانی در اختیار تروریست‌ها قرار می‌دهند؛ کشور‌هایی که خود را به عنوان کمک کننده به سوریه معرفی می‌کنند، بیش از هر چیزی تسهیلات در اختیار تروریسم قرار می‌دهند و هیچ زمانی در ارائه کمک‌ها به مردم سوریه صادق نبودند.

او قانون تحریم‌های موسوم به «سزار» را در راستای خدمت به رژیم صهیونیستی دانست و گفت که این تحریم‌ها بیش از هر چیزی بازگشت آوارگان به سوریه را با مانع مواجه می‌سازد، در حالیکه هر پناهجویی حق دارد به کشور خودش باز گردد.

فیصل مقداد این سؤال را مطرح کرد که آیا تحریم‌های آمریکا موجب تشویق پناهجویان برای بازگشت به کشورشان می‌شود؟ و سپس تأکید کرد که این تحریم‌ها مانع اساسی هستند و گفت که امیدوار است که آمریکا از سیاست خود روی گرداند و مسیر دیگری را در پیش بگیرد.

وزیر خارجه سوریه در بخش دیگری از سخنان خود به دیدار‌ها و رایزنی‌هایش با همتایان عرب خود اشاره کرد و گفت که با بیشتر وزرای خارجه کشور‌های عربی دیدار کرده است. او همچنین به دیدار خود با «سامح شکری» وزیر خارجه مصر اشاره کرده و گفت که در این دیدار در خصوص از سر گیری روابط و فراموشی گذشته با همتای مصری‌اش سخن گفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار