کد خبر:۹۷۵۸۶۵

شلیک اژدر‌های والفجر از زیردریایی‌های طارق و غدیر/ پهپاد ضدتشعشع «امید» عملیاتی شد

در دومین روز از مراحل اصلی رزمایش مشترک ذوالفقار ارتش، زیردریایی‌های طارق و غدیر به مقابله با اهداف سطحی و زیرسطحی پرداختند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در ادامه مراحل اصلی نمایش قدرت رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش، یگان‌های زیرسطحی نیروی دریایی ارتش شامل زیردریایی طارق و زیردریایی ایرانی غدیر، با بکارگیری انواع اژدرها، به مقابله با تهدیدات سطحی و زیرسطحی پرداختند.

امیر دریادار سید محمود موسوی سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ با اعلام این خبر گفت: در جریان این تمرین، زیردریایی طارق با شلیک اژدر، هدف سطحی خود را مورد اصابت قرار داد و زیردریایی بومی غدیر نیز با شلیک اژدر پیشرفته و تماما ایرانی والفجر توانست هدف خود را در دریا منهدم کند.

وی با اشاره به پرتاب یک فروند مین DM۱ از زیر دریایی طارق در این مرحله از رزمایش، ادامه داد: همچنین در بخش دیگری از رزمایش، یگان‌های نیروی دریایی ارتش با استفاده از پهپاد جنگ الکترونیک و ضد تشعشع راداری «امید»، از مبدأ یگان‌های سطحی در دریا موفق به مختل‌سازی رادار‌های دشمن در ساحل شدند.

امیر دریادار موسوی، بهره‌گیری از تجهیزات و تسلیحات بومی در این رزمایش را یکی از نقاط قوت آن برشمرد و افزود: با جهاد بی‌وقفه دانشمندان و متخصصان جوان در ارتش جمهوری اسلامی ایران، وزارت دفاع، شرکت‌های دانش‌بنیان و سایر مراکز علمی و تحقیقاتی کشور، امروز در حوزه تامین نیازمندی‌های دفاعی، کاملا به ظرفیت‌های داخلی متکی هستیم و نمایش اقتدار دفاعی در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش با استفاده از تجهزات و تسلیحات بومی را می‌توان دلیل روشن و واضحی برای بی‌اثر بودن تحریم‌های تسلیحاتی دشمنان در سال‌های بعد از انقلاب اسلامی برشمرد.

امیر دریادار موسوی با بیان اینکه دشمنان منطقه هیچ گاه و هیچ وقت نخواسته و نتوانسته‌اند امنیت منطقه را ایجاد کنند، تاکید کرد: امروز تروریسم، صهیونیسم و حامیان آن‌ها امنیت منطقه را تهدید می‌کنند، لذا ما بر این باوریم که استقرار امینت پایدار نیازمند هوشیاری و همکاری همه کشور‌های منطقه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار