آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۷۵۰۶
در اختتامیه سوگواره ملی ۷۲ خط اشک؛

حجت‌الاسلام رستمی: برخی‌ها در پی ترویج شعر غیرایدئولوژیک در کشور هستند

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: به برکت انقلاب حیات مجدد جریان شعری را شاهد هستیم؛ با این وجود خیلی‌ها دنبال شعر غیرایدئولوژیک هستند؛ اما انواع ادبیات حتی در مدعیان ایدئولوژی زدایی از هنر، مشحون از مضامین فکری و معرفتی است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در آیین اختتامیه سوگواره ملی ۷۲ خط اشک که همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه معصومه (س) در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، گفت: رهبر انقلاب زیرساخت تمدن را فرهنگ دانستند و ما آنچه در مجموعه محتوا‌های حوزه فرهنگ می‌شناسیم، شعر یکی از دیرینه‌ترین و موثرترین هاست.

وی افزود: شعر، امامی در جامعه است و اگر در مسیر دین باشد امامت دین و اگر در مسیر کفر باشد امامت کفر است و نباید کلامی عادی تلقی شود.

رستمی اظهار کرد: به برکت انقلاب اسلامی حیات مجدد جریان شعری را شاهد هستیم و خیلی‌ها دنبال شعر غیرایدئولوژیک هستند، ولی انواع ادبیات حتی در مدعیان ایدئولوژی زدایی از هنر، مشحون از مضامین فکری و معرفتی است و ادعای ایدئولوژی زدایی از هنر برای خلع سلاح رقیب است.

وی با بیان اینکه دین از فردی‌ترین حالات انسان تا قوی‌ترین ساحت‌های زندگی اجتماعی شامل ساحت سیاست، حکومت و علم الاجتماع را در بر می‌گیرد افزود: شعر ابزاری زیبا و عالی است که می‌تواند مفاهیم عالی‌تر دین را در خود جای دهد و در این صورت ما می‌بینیم که که چه تاثیری در فضای اجتماع میگذارد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار