کد خبر:۹۷۷۸۸۳

استفاده از توان متخصصان داخلی برای نو سازی ۲۰ واگن مسافری در شرکت ریل ترابر سبا

دهمین گروه ازواگن‌های مسافری بازسازی شده به دست متخصصان داخلی، همزمان با هفته بسیج در مدار خدمت رسانی قرار خواهد گرفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دهمین گروه ازواگن‌های مسافری بازسازی شده به دست متخصصان داخلی، همزمان با هفته بسیج در مدار خدمت رسانی قرار خواهد گرفت.

بی‌تردید حمایت از تولید داخلی کشور منجر به رشد اقتصاد و توسعه ملی خواهد شد. از دیگر آثار آن نیز می‌توان به افزایش اشتغال، کاهش واردات غیرقانونی و افزایش کیفیت محصولات اشاره نمود. مجلس شورای اسلامی درادوار مختلف با تصویب قوانینی از جمله قانون «حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تامین نیاز‌های کشور» سعی در تحقق حمایت از تولید داخلی داشته است. به هرتقدیر و با درنظر گرفتن تمامی جوانب باید این نکته را مدنظر قرار داد که در شرایط فعلی چاره‌ای جز تقویت تولید ملی وجود نداشته و باید به عنوان یکی از اهداف کلان اقتصادی مد نظر قرار گیرد.
شرکت ریل ترابر سبا وابسته به بنیاد تعاون بسیج از سال ۱۳۸۸ و با هدف ارائه خدمات حمل و نقل مزیت دار به آحاد مردم فعالیت خود را آغاز نموده. این شرکت هم اکنون با دراختیار داشتن واگن‌های ۴ ستاره غدیر و ۳ ستاره نگین و همچنین واگن‌های اتوبوسی، در مسیر‌های مشهد، یزد، اصفهان، اهواز و تهران به ارائه خدمت می‌پردازد.


مهندس ساداتی مدیر عامل شرکت ریل ترابر سبا از تحویل دهمین گروه از واگن‌های بازسازی شده، مقارن با هفته بسیج خبر داد و افزود" ۱۰ واگن دیگر نیز تا پایان سال ۱۴۰۰ در مدار خدمت رسانی قرار خواهد گرفت که کلیه اقدامات حوزه بازسازی آن تماما به همت متخصصین داخلی انجام شده است. ورود واگن‌های بازسازی شده منجر به توسعه و افزایش ظرفیت جابجایی روزانه مسافرین خواهد گردید "


وی گفت:"واگن‌های نو سازی شده از نوع هشت کوپه‌ای و نه کوپه‌ای ۴ نفره بوده که نسبت به کوپه‌های فعال در شبکه فعلی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، دارای امکانات بیشتر و کوپه‌های بزرگتری هستند".

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار