کد خبر:۹۷۸۷۰
وزير دادگستري خبر داد:
حكم طلاق در روز ملي ازدواج صادر نميشود
وزير دادگستري با تأكيد بر پيگيري روز بدون طلاق در وزارت دادگستري گفت: تلاش ميكنيم تا ممنوعيت صدور حكم طلاق در اين روز ويژه، اجرايي شود.
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، سيد مرتضي بختياري اظهار داشت: از بخشهاي مختلف درخواست كردهايم تا تمام تلاش خود را به كار بندند تا روز اول ذيحجه كه روز بدون طلاق نامگذاري شده است، تنها در حد شعار باقي نماند و اجرايي شود.
وزير دادگستري با اشاره به پيشنهاد سازمان ملي جوانان براي نامگذاري روز ملي ازدواج به نام روز بدون طلاق تصريح كرد: ما به صوررت جدي اين قضيه را پيگيري ميكنيم و اميدواريم كار بيشتري در اين زمينه صورت گيرد.
وي با اشاره به همكاري وزارت دادگستري با سازمان ملي جوانان بيان داشت: يكي از اقدامات صورت گرفته در اين رابطه اين است كه با يك همت همگاني به سمت و سويي برويم كه طلاق از جامعه ايران ريشه كن شود.
بختياري همچنين با دفاع از ترويج مهريههاي متعادل گفت: شايد باور نكنيد اما مهريه همسر من، يك جلد كلام الله مجيد و يك دوره تفسيرالميزان بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰