13 آبان بيانگر خشم جامعه دانشگاهي از استعمارگران جهاني است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۹۲۱
وزارت علوم:

13 آبان بيانگر خشم جامعه دانشگاهي از استعمارگران جهاني است

وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با صدور بيانيه اي بمناسبت 13 آبان اعلام كرد: تحولات سيزدهم آبان 58 خشم و نفرت جامعه دانشگاهي ايران را نسبت به استعمارگران و زورگويان جهاني نشان داد و برگ زرين ديگري را در تاريخ مبارزات ملت ايران در راه عدالت‌خواهي، آزادي و استقلال‌طلبي رقم زد.
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در بيانيه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در خصوص يوم‌الله 13 آبان و سالروز تسخير لانه جاسوسي آمريكا آمده است: 13 آبان روز ملي مبارزه با استكبار جهاني از باشكوه‌ترين ايام تاريخ نورآگين انقلاب اسلامي و برگ زريني از تاريخ آزادي ملت ايران است و تسخير لانه جاسوسي، تحقق استكبارستيزي جنبش دانشجويي به شمار مي‌رود.
 
اين بيانيه با تأكيد بر اينكه دانشگاهيان و بويژه دانشجويان، در مقاطع گوناگون انقلاب اسلامي از بدو پيدايش تا كنون، نقش ممتاز، پيشرو و تاثيرگذاري را در عرصه ايجاد، تحقق‌بخشي و استمرار برنامه‌ها و فعاليت‌هاي مختلف سياسي، اجتماعي و فرهنگي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران ايفا كرده‌اند، مي‌افزايد: اكنون قشر جوان تحصيلكرده آگاه و دانشگاهي ما با پيروي از فرمايشات حضرت امام خميني(ره) و رهبر فرزانه خود، در صف اول پيكار با كساني است كه هويت، فرهنگ ملي و ديني و استقلال و پيشرفت‌هاي علمي و فني ايران عزيز را نشانه رفته‌اند.

در ادامه اين بيانيه آمده است: تحولات سيزدهم آبان ماه سال 58 كه خشم و نفرت مقدس جامعه دانشگاهي ايران را نسبت به استعمارگران و زورگويان جهاني نشان داد و برگ زرين ديگري را در تاريخ مبارزات ملت ايران در راه عدالت‌خواهي، آزادي و استقلال‌طلبي رقم زد، اينك در آغاز سي‌ويكمين سال تسخير لانه جاسوسي، همچنان بر عهد خويش با بنيانگذار جمهوري اسلامي حضرت امام خميني(ره) باقي هستيم و با اطاعت از ولي امر مسلمين، كماكان آمريكاي جهانخوار را دشمن اصلي دين و ميهن خويش دانسته و ذره‌اي از اصول ستم‌ستيزي و استكبارزدايي خويش رويگردان نخواهيم بود و تحريكات سران استكبار را به هيچ مي‌انگاريم.
 
وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در پايان خاطرنشان كرده است: در آستانه 13 آبان، سالگرد تبعيد حضرت امام خميني(ره) به تركيه و شهادت جمعي از دانش‌آموزان و دانشجويان و تسخير لانه جاسوسي آمريكا، دانشگاهيان عزيز را به حضور بي‌بديل و شكوهمند در راهپيمايي اين روز فرا مي‌خواند تا همپاي ملت معظم ايران، خشم مقدس خويش را عليه سيطره‌جويان و غارتگران بين‌المللي به منصه ظهور بگذارند و بار ديگر همچون سال هاي گذشته همبستگي و همدلي خود را با مردم شريف ايران در پيروي از رهنمودهاي مقام معظم رهبري و پيمودن راه شهدا، مخصوصاً شهداي دانشجو به عموم جهانيان نشان دهند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار