به گزارش دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسن پیشبین رئیس دانشگاه علمی کاربردی تهران غرب گفت: دانشگاه جامع علمی و کاربردی با وجود استادان فرهیخته جزو دانشگاههای پیشگام در عرصه علم و دانش است.
پیشبین افزود: هدف ما برای نو دانشجویان این است که آنها را با دانشگاههای کاربردی آشنا کنیم و راه آنها را برای آینده روانتر کنیم. در دانشگاه علمی کاربردی تهران_غرب ۷۵ هزار دانشجو و استاد وجود دارند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی تهران غرب بیان کرد: دانشجویان با ابزاری در این دانشگاه آموزش میبینند که در هیچ دانشگاه نظری آموزش داده نشده است.
در ادامه این برنامه واحدی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی تهران_شرق اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی یک دانشگاه جامعه محور و مهارت محور است. ۷۰ درصد دانشجویان این دانشگاه در آینده با بازار کار موفق روبرو میشوند و علاوه بر آن برای دیگران نیز شغل ایجاد میکنند.
او افزود: دانشگاه علمی کاربردی آماده است با تمام توان، مسیر علم و ایده پردازی را برای دانشجویان آماده سازی و هموار کند و ۱۷۰ دفتر نوآوری و کارآفرینی در سراسر کشور دارد. برای موفق بودن در تحصیل و خانواده نباید منفی گرایی کنید چرا که انتخابهای شما آینده شما رو میسازد و تجربه و زندگی شما رو شکل میدهد.
در ادامه سلیمان عباسی، معاون فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی کل کشور گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال ۷۰ به تصویب گسترش شورای عالی وزارت علوم رسید و در سال ۱۳۷۲ تاسیس شد. بیشتر دانشجویان در دانشگاههای دیگر مدرک گرفتند.
او افزود: توجه به نیازهای بازار کار دانشجویان از جمله نیازهای دانشگاه علمی کاربردی است. توسعه آموزشهای علمی و حل اشتغال یک وظیفه شرعی و دینی در کشور بوده همکاری با حوزههای صنعت هم یکی از نیاز کشور است.
عباسی ادامه داد: برای دانشجویان باید آینده پژوهی کرده و باید نیازهای آنها را برای آینده در همین حال رفع کنیم. حوزه فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی دارای ۵ رشته مدیریت اعم از ایثاری، ورزشی، اجتماعی، قرآن و عترت، عکاسی، معارف است.
معاون فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی کل کشور اظهار کرد: در دانشگاه علمی کاربردی ۸ جشنواره فرهنگی و ۶ جشنواره ورزشی وجود دارد که برخی از آنها در حال برگزاری است. جشنوارههایی که برگزار میشود برای دانشجویان کل کشور است.