آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۰۷۱۷
معاون آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز:

جذب دانشجو کاهش پیدا کرده / برنامه پنج ساله دوم دانشگاه چمران اهواز تدوین شد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به برنامه‌های این دانشگاه در مدیریت تعداد دانشجویان، توضیحاتی ارائه کرد.

اماده////برنامه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز در مدیریت تعداد دانشجویان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علیرضا جلیلی‌فر، معاون آموزشی دانشگاه چمران اهواز، با اشاره به وضعیت نسبت دانشجو به استاد اظهار کرد: نسبت تعداد استاد به دانشجو در دانشگاه‌های مختلف متفاوت است اما این نسبت در دانشگاه شهید چمران اهواز در برخی رشته‌ها، یک به ۱۸ نفر است که شرایط بسیار خوبی است. در اکثر رشته‌ها نیز این نسبت در مجموع خوب است و بین یک به ۲۰ تا یک به ۳۰ نفر است.

وی افزود:  با این وجود در برخی رشته‌ها مانند زبان و ادبیات عربی و علوم کامپیوتر نسبت استاد به دانشجو با شرایط مناسب، فاصله دارد و نسبت خوبی نیست.

معاون آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه جذب دانشجو کاهش پیدا کرده و وزارت علوم نیز برنامه‌هایی برای کنترل دانشجویان کارشناسی ارشد  و دکتری دارد، گفت: البته این بدین معنا است که در سال‌های آینده شاهد افت محسوس تعداد دانشجویان در کشور خواهیم بود؛ همان گونه که این موضوع در برخی دانشگاه‌های کشور به وضوح قابل مشاهده است.

وی با اشاره به برنامه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز در مدیریت تعداد دانشجویان، بیان کرد: در برنامه پنج ساله دوم دانشگاه که بخش عمده‌ آن تدوین شده و در دست اقدام است، مسائلی از جمله کاهش دانشجو را داریم و در برخی رشته‌ها ممکن است دانشگاه به این تصمیم برسد که دانشجو جذب نکند  یا رشته‌های جدیدی اضافه کند.

جلیلی‌فر افزود: نمی‌توان گفت که تنها با کاهش دانشجو روبه‌رو هستیم؛ شاید کاهش دانشجو را داشته باشیم اما باید این را در نظر گرفت که کاهش دانشجو ممکن است در کنار تعطیل شدن برخی رشته‌ها باشد. از طرفی نیز رشته‌های جدید اضافه خواهند شد که در جذب دانشجو تاثیرگذار هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار