آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۸۶۹
معاون عمرانی استاندار کرمان:

ضرورت تدوین لایحه‌ای برای مدیریت منابع آبی کرمان/ متاسفانه راه‌آهن توسعه لازم را نداشته است

معاون عمرانی استاندار کرمان ضمن تاکید بر ضرورت تدوین لایحه‌ای مناسب برای مدیریت منابع آبی استان، گفت: کرمان از توسعه ریلی کشور بی‌نصیب مانده و متاسفانه راه‌آهن استان توسعه لازم را نداشته است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدمصطفی آیت‌اللهی موسوی معاون عمرانی استاندار کرمان در نشست مشترک نمایندگان و فرمانداران شهرستان‌های غرب استان کرمان که در رفسنجان برگزار شد، بر اهمیت هم‌افزایی و هماهنگی تصمیم‌گیران برای حل مسائل اولویت‌دار کرمان تأکید کرد.
 
وی گفت: این جلسات مشترک، مسیر تصمیم‌گیری را شفاف‌تر و روند پیگیری طرح‌های اولویت‌دار را تسهیل می‌کند. برخی پروژه‌ها نیاز به فعال‌سازی مجدد دارند و بعضی دیگر، پیگیری در سطح ملی می‌طلبند.
 
آیت‌اللهی موسوی با اشاره به چالش نابرابری در بهره‌برداری از معادن استان تصریح کرد: ۶۵ درصد حقوق دولتی معادن به وزارت صمت می‌رسد و استان از این منابع سهمی ندارد؛ این روند باید اصلاح شود و اختیارات شورای عالی معادن به استان تفویض گردد.
 
وی همچنین نسبت به بحران شدید آب در استان و برداشت بی‌رویه از منابع زیرزمینی هشدار داد و خواستار تدوین لایحه‌ای مناسب برای مدیریت منابع آبی شد.

استان کرمان با کمبود منابع آب مواجه است، ۹۰ درصد آب استان از منابع زیرزمینی تأمین می‌شود و در صورت عدم بارش، با کمبود شدید آب مواجه خواهیم شد.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان با اشاره به سهم اندک استان از توسعه ملی در حوزه ریلی، وضعیت راه‌ها در پهناورترین استان کشور را نامطلوب توصیف کرد و افزود: مشکلات زیرساختی در حوزه حمل‌ونقل و انرژی برق، مانعی برای رشد منطقه‌ای هستند؛ متاسفانه راه‌آهن استان توسعه لازم را نداشته است.

آیت اللهی موسوی گفت: ایجاد نیروگاه برق‌آبی و رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی خورشیدی از ضرورت‌های جدی کرمان است.
 
وی همچنین وضعیت تأمین زمین در طرح نهضت ملی مسکن و حوزه جمعیت را مثبت ارزیابی کرد و از افزایش ۱.۵ برابری بودجه عمرانی استان نسبت به سال گذشته خبر داد. 
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان با اشاره به وجود ۳۰۰۰ پروژه نیمه‌تمام در استان، این موضوع را یکی از چالش‌های اصلی در مسیر توسعه کرمان دانست.

آیت اللهی موسوی با اعلام اینکه بودجه عمرانی استان در سال جاری ۱۲ هزار میلیارد تومان است، گفت: اگر ۸۰ درصد این بودجه تخصیص یابد، نسبت به سال گذشته (با ۸۰۰۰ میلیارد تومان) حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش دارد.

وی به وجود ۳۰۰۰ پروژه نیازمند ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل، تاکید کرد: این بودجه اگر تخصیص یابد می‌تواند به تکمیل بخشی از پروژه‌های نیمه‌تمام استان کمک کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار