آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۰۸۸۰

نمونه اولیه گوشت گیاهی در پردیس کشاورزی دانشگاه تهران تولید شده است

پژوهشگران گروه شیلات و صنایع غذایی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نمونه اولیه گوشت گیاهی را تولید کرده‌اند و در صورت حمایت از این فناوری تا ۲ سال آینده این محصول به صورت انبوه وارد بازار می‌شود.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران و محققان در گروه شیلات و صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران تا دو سال آینده گوشت با منشأ گیاهی را روانه بازار می‌کنند.

این محصول با استفاده از برپ چغندر و برخی گیاهان دیگر تولید شده که محصول اولیه شبیه گوشت با منشأ گیاهی است که به صورت پایلود تولید می‌شود.

در گروه شیلات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نیز پژوهشگران با برخی جلبک‌ها در حال تولید گوشت گیاهی هستند.

در صورت تأمین منابع مالی و حمایت بخش خصوصی پژوهشگران این پردیس می‌توانند تا ۲ سال آینده تولید انبوه گوشت گیاهی را آغاز کنند و بخشی از نیاز خانواده‌ها به پروتئین را تأمین کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار