کد خبر:۹۸۲۵۵۸
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گرفت

تلاش ۳۹۵ شرکت دانش‌بنیان برای تولید دارو و فرآورده‌های پیشرفته تشخیصی

با حمایت مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۳۹۵ شرکت در حوزه تولید دارو و فرآورده‌های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان فعالیت می‌کنند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در سال‌های اخیر نتایج مثبت و درخور توجهی داشته است. اقدامی که به رونق تولیدات داخلی و کسادی بازار واردات محصولات دارای مشابه داخلی شد.


پیش از شکل‌گیری زیست‌بوم فناوری و نوآوری و اعتماد به توانمندی و تخصص جوانان در کشور، تامین بسیاری از اقلام فناورانه مورد نیاز و حیاتی کشور با مشکلات و چالش‌های فراوان و هزینه زیاد از دیگر کشور‌ها تامین می‌شد و بعضا در روز‌های بحرانی و افزایش درخواست‌ها برای برخی از این کالا‌ها و تجهیزات با کمبود‌های جدی در بازار داخلی مواجه می‌شدیم.

مثلا بازار دارو و تجهیزات پزشکی که با جان مردم سروکار داشت، وابسته به واردات و بازار جهانی بود. موضوعی که بار‌ها کشور را با چالش‌های جدی در تامین این اقلام راهبردی مواجه می‌کرد. اما شناسایی و استفاده از توانمندی و ظرفیت داخلی به کمک آمد تا بازار داخلی رونق گیرد و کشور با اتکا به تخصص جوانان و نیروی انسانی مستعد توانست راهی مطمین و بومی برای پاسخ به نیاز‌ها بیابد.

بر همین اساس با حمایت مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۳۹۵ شرکت در حوزه تولید دارو و فرآورده‌های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان فعالیت می‌کنند. ۸۸ شرکت دانش بنیان نوع ۱، ۲۹۵ شرکت دانش بنیان نوع ۲ و ۱۲ شرکت دانش بنیان نوع ۳.

این تجهیزات و تولیدات در ۴ حوزه «تولید مواد اولیه سنتتیک دارویی و مکمل»، «فرمولاسیون‌های پیشرفته دارویی، مکمل‌ها و آرایشی بهداشتی»، «دارو، فرآورده‌ها و خدمات زیستی و تشخیصی» و «دارو‌های گیاهی» تولید شده‌اند.

«کپسول ایریدیوم»، «تجهیزات سنجش هسته‌ای پیوسته»، «انواع دارو‌ها و محصولات گیاهی»، «مکمل دارویی ضد سرطان بر پایه شیر»، «خوراک ارگانیک دام و طیور»، «فرآورده‌های دارویی، تشخیصی و آزمایشگاهی»، «ساخت تجهیزات پزشکی و بیومواد و ایمپلنت‌های پزشکی»، «داروی زخم پا‌های افراد مبتلا به دیابت»، «تهیه، تولید و توسعه مواد اولیه دارویی از مواد معدنی، تجهیزات پزشکی و خمیر آب یاب»، «تولید، توزیع، خرید، فروش، صادرات و واردات فرآورده‌ها و محصولات سلولی ـ مولکولی» و ... از جمله محصولات تولیدی در این حوزه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار