کد خبر:۹۸۴۳۹۸

آمادگی سدهای غرب کشور برای مهار سیلاب‌ها

معاون بهره‌برداری شرکت منابع آب و نیروی ایران گفت: با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی برای هفته آخر آذر ماه و احتمال وقوع بارش‌های به نسبت مناسب در حوضه‌های آبریز کارون و دز، سد‌های غرب کشور آمادگی لازم برای مهار سیلاب‌های احتمالی را دارند.

به گزارش گروه اقتصادی دانشجو، موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو پیش‌بینی‌کرد که حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه، زهره- جراحی و حوضه‌های جنوبی، کارون بزرگ و کرخه از بامداد روز گذشته به مدت ۸۴ ساعت و به میزان تقریبی (تجمعی حداکثر نقطه‌ای) ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلی‌متر بارش خواهند داشت و در پی آن احتمال وقوع سیل وجود دارد.

بر این اساس، امروز معاون بهره‌برداری شرکت منابع آب و نیروی ایران خبر از آمادگی سد‌های این منطقه برای مهار سیلاب‌های احتمالی داد.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، «جلال‌الدین حجتی» افزود: همچنین نیروگاه‌های برق‌آبی شرکت آب و نیرو در فصل زمستان با آمادگی کامل تولید انرژی خواهند داشت.

وی ادامه‌داد: از نیمه دوم شهریور تعمیرات دوره‌ای واحد‌های نیروگاهی تحت بهره‌برداری این شرکت مطابق با دستورالعمل‌های موجود آغاز شده و با وجود محدودیت منابع مالی، برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای انجام گرفته تا با شروع فصل زمستان و اعمال محدودیت‌های سوخت در نیروگاه‌های حرارتی، بخشی عمده‌ای از واحد‌های نیروگاهی شرکت آب و نیرو متناسب با حجم آب ذخیره شده در مخازن سدها، تولید انرژی داشته باشند.

حجتی گفت: شرکت آب و نیرو با در اختیار داشتن سهم ۲۷ درصدی از مجموع ظرفیت نیروگاه‌های برق‌آبی کشور نقش مهمی در پایداری شبکه برق و تامین انرژی مطمئن به‌ویژه در مواقع پیک مصرف تابستان و زمستان به عهده دارد و از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نیروگاه‌های برق‌آبی تحت بهره‌برداری شرکت آب و نیرو به میزان ۳۵۰ هزار مگاوات ساعت تولید انرژی داشته‌اند.

به گزارش ایرنا، گزارش تازه موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو بیانگر آن است که بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی کشور و همچنین پایش مدل‌های جهانی و منطقه‌ای پیش‌بینی آب و هوا، موارد محتمل وقوع سیلاب تا روز ‏سه‌شنبه ۳۰ آذرماه به شرح زیر پیش‌بینی شده است:

در حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه، زهره- جراحی و حوضه‌های جنوبی، کارون بزرگ وکرخه و مرزی غرب از بامداد روز شنبه، وقوع بارشی به مدت ۸۴ ساعت و به میزان تقریبی (تجمعی حداکثر نقطه‌ای) ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیمتر رخ خواهد داد.

در استان‌های خوزستان (به‌ویژه نواحی شمالی و شرقی) و چهارمحال و بختیاری وقوع بارشی به مدت ۷۲ ساعت و به میزان تقریبی (تجمعی حداکثر نقطه‌ای) ۱۴۰ تا ۱۸۰ میلیمتر رخ می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار