کد خبر:۹۸۴۵۱۸
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

خدمت‌رسانی کارگروه تخصصی دامپزشکی در مناطق کم‌برخوردار استان فارس

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز از خدمت رسانی کارگروه تخصصی دامپزشکی گروه جهادی شهید صدرالله فنی در مناطق کم‌برخوردار خبر داد.

علیرضا مینائی، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، گفت: گروه جهادی شهید صدرالله فنی در حوزه‌های مانند عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، دامپزشکی، مطالبه گری و فعالیت دارد.


مینائی ادامه داد: گروه جهادی شهید صدرالله فنی از سال ۹۲ تاسیس شد و در شهرستان‌های مختلف از جمله داراب و مرودشت و سرچهان و اوز و... فعالیت‌های جهادی مختلف و موثری را انجام داده این گروه جهادی زیر نظر حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز و با تایید و ثبت در سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس فعالیت دارد.


مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز مطرح کرد: گروه جهادی شهید صدرالله فنی اردو‌های خود را بصورت جامع با حضور همه کارگروه‌های تخصصی در این جا و بصورت کارگروه‌های تخصصی جدا و همچنین بصورت فعالیت در حاشیه شهر برگزار می‌کند.


وی افزود: در این گروه جهادی ۲۰۰ دانشجو خدمت‌رسانی می‌کنند. یکی از اقدامات این گروه جهادی برگزاری اردوی در تابستان امسال و با حضور بیش از ۹۰ نفر از دانشجویان برادر و خواهر در منطقه سرچهان و روستای کم برخودار بود که فعالیت‌های تخصصی مختلف عمرانی؛ فرهنگی؛ آموزشی؛ رسانه‌ای؛ مطالبه گری؛ دامپزشکی و‌... انجام شد.


این فعال دانشجویی اظهار داشت: اخیرا اردوی تخصصی دامپزشکی در شهرستان لار و گراش در ۲۶ آذر ماه با حضور ۴۰ نفر از دانشجویان برادر و خواهر جهادی برگزار شد.

مینائی با اشاره به خدمات ارائه شده از سوی کارگروه تخصصی دامپزشکی در شهرستان لار و گراش عنوان کرد: واکسیناسیون دام‌های سبک، واکسیناسیون دام‌های سنگین، تزریق واکسن هاری، بیماری یابی و نمونه برداری از حیوانات از اقدامات انجام شده در این اردو است.

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده کارگروه تخصصی دامپزشکی در مناطق کم‌برخوردار وصعب العبور ادامه داد: برگزاری اردوی جهادی در شهرستان سرچهان، اوز و لارستان و گراش که بیش ۲۰ هزار دام سبک واکسینه شدند.


مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز اظهار داشت: دلیل اصلی انتخاب این منطقه برای فعالیت، احتمال درگیری بیماری به دلیل مرزی بودن این مناطق برای شهرستان‌ها و پراکندگی جغرافیایی دامداری‌ها و وجود راه‌های صعب العبور بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار