کد خبر:۹۸۵۲۶۵
در جلسه شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی بیان شد

عین‌اللهی: ایجاد رشته مقاطع جدید بر اساس نیاز کشور و کارآفرینی باشد

وزیر بهداشت با تاکید بر نیاز به تصویب رشته‌های پر کاربرد در راستای حل مشکلات کشور گفت: ایجاد رشته‌ها و رشته مقاطع باید بر اساس نیاز کشور و کارآفرینی در رشته‌های مختلف باشد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، هشتاد و یکمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی با حضور بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونان وزارت بهداشت و اعضای حقیقی و حقوقی شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی برگزار شد.

وزیر بهداشت، با تاکید بر نیاز به تصویب رشته‌های پر کاربرد در راستای حل مشکلات کشور گفت: گاهی لازم است رشته‌ها و رشته مقاطعی به صورت موقت و مقطعی دایر شود و پس از مرتفع شدن نیاز جامعه، رشته‌های مذکور تغییر ماهیت بدهند.

وی افزود: لذا ایجاد رشته‌ها و رشته مقاطع باید بر اساس نیاز کشور و کارآفرینی در رشته‌های مختلف در جهت حل مشکلات کشور باشد و بهره گیری از نیاز‌های معاونت بهداشت و معاونت درمان بایستی سرلوحه برنامه‌های جدید قرار بگیرد.

در ادامه این جلسه ابوالفضل باقری‌فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توضیحاتی در خصوص اعضای جدید شورای عالی برنامه ریزی و اهمیت این شورا و برنامه‌های آتی شورا ارائه کرد.

وی خاطرنشان کرد: نظرات معاونت‌های درمان، بهداشت و غذا و دارو در شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی بسیار مهم است و شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی با جدیت تمام بر اساس نیاز کشور و با برنامه‌های تحولی اقدام خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار