به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در آستانه ورود به سال جدید میلادی، تشکیلات نظامی رژیم صهیونیستی همچنان از مشکلات و موانع زیادی رنج میبرد که موجب شده ارتش این رژیم آمادگی عمل به وعدههای خود در حفاظت از جبهه داخلی صهیونیستها را نداشته باشد.
در همین زمینه اخیراً «ایهود اولمرت» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در واکنش به تهدیدات واهی رژیم اشغالگر ضد برنامه هستهای ایران اعلام کرد: من فکر نمیکنم که ما قادر به آغاز جنگ همه جانبه علیه برنامه هستهای ایران باشیم و نباید در تهدیدات خود اغراق کنیم. مشکلات زیادی در ارتش اسرائیل وجود دارد.
علاوه بر آن ارتش رژیم صهیونیستی از بحران بی اعتمادی در جبهه داخلی رنج میبرد؛ به ویژه بعد از ضرباتی که در جنگ اخیر غزه دریافت کرد.
در همین زمینه روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم در مقاله جدید خود به ضعف ارتش اسرائیل در سطوح مختلف پرداخته و اعلام کرد که بحران بی اعتمادی در جبهه داخلی نسبت به ارتش اسرائیل در حال تعمیق است و بخش مهمی از دلایل این امر به خود ارتش برمیگردد؛ چرا که سالهاست در هیچ جنگی پیروز نشده است.
در ادامه این گزارش آمده است، تا دو هفته دیگر «یوحنان پلاسنر» رئیس نهاد موسوم به دموکراسی اسرائیل گزارش سالانه خود از اعتماد عمومی نسبت به موسسات حکومتی را به «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی ارائه خواهد کرد. اطلاعات فاش شده نشان میدهد که این گزارش منعکس کننده مشکلات روزافزون ارتش اسرائیل و بحران بی اعتمادی به مقامات عمومی خواهد بود. اما در این میان یک موضوع بسیار نگران کننده است، آن هم اینکه بحران عدم اعتماد عمومی به ارتش اسرائیل در حال عمیقتر شدن است.
این رسانه صهیونیستی نوشت، در گزارش سال ۲۰۲۰ این موسسه مشخص شد که اعتماد عمومی اسرائیلیها به ارتش ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته آن کاهش یافته است. این در حالی است که حتی ارتش اسرائیل در مواقع بسیار بحرانی هم شاهد این حجم از کاهش اعتماد جبهه داخلی نسبت به آن نبود. اطلاعاتی که در ابتدای ماه آینده منتشر خواهد شد نشان خواهد داد که بحران بی اعتمادی جامعه داخلی اسرائیل نسبت به ارتش عمیقتر شده است؛ به ویژه بعد از نتایج نامطلوبی که ارتش اسرائیل در درگیریهای اخیر به دست آورد. آخرین نظرسنجی انجام شده در ماه گذشته میان اسرائیلیها موید این امر است.
این رسانه صهیونیستی افزود، درست است که ارتش نسبت به سایر موسسات حکومتی اسرائیل اعتبار بیشتری دارد؛ اما فرسایش اعتماد عمومی نسبت به آن یک موضوع خطرناک است. برخی از دلایل این بی اعتمادی مربوط به عوامل خارجی و داخلی به ویژه شیوع اپیدمی کرونا است؛ اما بخش مهمی از آن مربوط به خود ارتش اسرائیل میشود، چراکه این ارتش قدرت مقابله با بحرانهایی که اسرائیلیها از آن رنج میبرند را ندارد. سربازان در داخل ارتش نیز مشکلات متعددی دارند.
اسرائیل هیوم در ادامه نوشت، «ایتان کابل» مقام سابق ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا اعلام کرد که از شرایط نظامیان در داخل ارتش بسیار تعجب کرده است؛ چرا که وضعیت غذا و بهداشت اصلا در سطح مطلوبی نبوده و غیرمنطقی است که وضعیت ارتش اسرائیل در سال ۲۰۲۱ به این شکل باشد.
این روزنامه اسرائیلی ادامه داد، در این میان فرماندهی ارتش اسرائیل برای خودش داستانهایی میگوید و مدعی است که همه چیز در سطح خوب و مطلوب قرار دارد. البته مقامات ارشد و ژنرالها شرایط مطلوبی در داخل ارتش دارند. سالن غذاخوری آنها مانند هتل پنج ستاره است. اما این شرایط در رابطه با سربازان کاملاً فرق میکند و فاصله زیادی میان شرایط سربازان و افسران ارشد در ارتش اسرائیل وجود دارد.
این رسانه صهیونیستی تصریح کرد، عناصر وابسته به «آویو کوخاوی» رئیس ستاد ارتش اسرائیل شعار میدهند که قبل از آمدن وی چقدر اضاع بد بود و امروز چقدر خوب است. «هداس منکا» سخنگوی مرکزی ارتش اسرائیل در سمیناری که این ارتش برای فرماندهان تیپهای مختلف برگزار کرده بود ادعاهایی درباره اعتماد عمومی صهیونیستها به ارتش اسرائیل مطرح کرد که تطابقی با اطلاعات نهاد موسوم به موسسه دموکراسی اسرائیل ندارد. بر همین اساس کوخاوی اخیراً تصمیم گرفت در اقدامی عجیب و بحث برانگیز به هداس درجه سرتیپی اعطا کند.
اسرائیل هیوم ادامه داد، این شعارها در حالی است که ارتش اسرائیل سالهاست در هیچ جنگی پیروز نشده و اسرائیلیها نمیتوانند تلاشهای مقامات ارشد آن را بپذیرند. همچنین هضم این مسئله برای اسرائیلیها بسیار سخت است که کوخاوی در اوقات کاری خود، وقت برای کتاب نوشتن پیدا میکند. شرایط ارتش و جبهه داخلی اسرائیل اصلا خوب نبوده و باید اصلاح گردد.
این رسانه صهیونیستی در پایان مقاله خود نوشت، به جای اینکه ادعا کنیم همه چیز خوب است و مشکل فقط مربوط به شعبه اطلاعات میشود توصیه میکنیم که رئیس ستاد و فرماندهی ارتش واقعیت را بپذیرند و به حرف سربازان و جامعه اسرائیل گوش دهند. مشکلاتی که ارتش و جبهه داخلی از آن رنج میبرند، بسیار زیاد است و وقت آن رسیده که به آنها رسیدگی شود.