کد خبر:۹۸۶۰۵۱

مشکل کمبود تست کرونا در آمریکا

آمریکا با مشکل کمبود تست کرونا مواجه شده و نیویورک شاهد افزایش چهار برابری بستری کودکان در بیمارستان‌های این شهر به دلیل درگیری با بیماری ناشی از کووید -۱۹ است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در شهر نیویورک آمریکا مردم برای آزمایش کووید -۱۹ در میدان تایمز صف می‌کشند، زیرا نوع ویروس کرونای اومیکرون در نیویورک در حال افزایش است.

با افزایش موارد ابتلاء به کرونای اومیکرون، مقامات بهداشتی نیویورک از افزایش چهار برابری بستری کودکان در بیمارستان خبر دادند.

همزمان آمریکا با کمبود آزمایش‌های کرونا روبروست و کاخ سفید روز یکشنبه وعده داد که به سرعت کمبود آزمایش کووید -۱۹ در ایالات متحده را برطرف خواهد کرد.

وزارت بهداشت ایالت نیویورک روز جمعه در بیانیه‌ای در مورد روند صعودی بستری شدن کودکان در بیمارستان بدلیل ابتلاء به سویه جدید کرونا هشدار داد. این وزارتخانه ایالتی افزود که تقریباً نیمی از پذیرش‌ها در بیمارستان‌های این شهر شامل کودکان کمتر از پنج سال هستند که واجد شرایط دریافت واکسن نیستند.

بر اساس آمار دانشگاه جان هاپکینز، تعداد موارد ابتلاء به کووید -۱۹ در ایالات متحده در حال افزایش است و به طور میانگین طی یک هفته گذشته روزانه نزدیک به ۱۹۰ هزار بیمار جدید به آمار بیماران افزوده شده است.

«آنتونی فائوچی»، مشاور ارشد اداره همه‌گیری آمریکا نیز روز یکشنبه به وجود «مشکل کمبود تست» کووید اذعان کرد و قول داد که ماه آینده آزمایش‌های بیشتری را در اختیار آمریکایی‌ها قرار خواهد داد.

فائوچی به‌ای بی سی نیوز گفت: «هنوز هم برخی از کمبود‌ها وجود دارد و افراد برای انجام آزمایش مشکل دارند.»

وی افزود: «اما ما در حال حل مشکل تست هستیم و این مشکل باید خیلی زود اصلاح شود.»

جدا از پرشدن بیمارستان‌ها و کمبود آزمایشگاه‌های کووید، سویه جدید کرونا صد‌ها پرواز را در آمریکا لغو کرده است، زیرا بخشی از کادر پرواز مریض یا مجبور به قرنطینه پس از قرار گرفتن در معرض ویروس شده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار