
دیدار رئیسجمهور با آیتالله نوری همدانی در دومین روز سیزدهمین سفر استانی
رئیسجمهوری در دومین روز از سیزدهمین سفر استانی خود در شهر مقدس قم با آیتالله نوری همدانی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رئیس جمهور کشورمان در دومین روز از سیزدهمین سفر استانی خود در شهر مقدس قم با مراجع عظام تقلید دیدار و گفتگو کرد.
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در دومین روز از سفر استانی به شهر مقدس قم با آیت الله نوری همدانی دیدار و گفتگو کرد.
دیدار با دیگر مراجع عظام تقلید، برخی علمای قم و شرکت در نشست خبری از برنامههای دومین روز حضور رئیس جمهور در قم اعلام شده است.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح پنجشنبه برای سفری دو روزه وارد شهر مقدس قم شد و در حرم مطهر کریمه اهل بیت (س) مورد استقبال استاندار، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) و تولیت مسجد مقدس جمکران قرار گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.