آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۹۴۹۲
رخشانی‌مهر خبر داد

تشویق‌های جذاب در انتظار مشترکان کم‌مصرف برق/ اعمال تعرفه‌های جدید از اول بهمن

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: هدف اصلی تغییر نظام تعرفه‌گذاری برق حرکت به سمت اصلاح الگوی مصرف بوده و یکی از مهمترین ابزار‌های تحقق این هدف، تاکید بر ابزار‌های تشویقی جذاب است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامعلی رخشانی‌مهر با اشاره به مصوبه جدید دولت در حوزه تعرفه گذاری برق اظهار داشت: هدف اصلی از تغییر در نظام تعرفه‌گذاری حرکت به سمت اصلاح الگوی مصرف است، بر همین اساس یکی از مهمترین ابزار‌های تحقق این هدف تاکید بر ابزار‌های تشویقی جذاب است.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در بیان جزئیات تشویقی درنظر گرفته شده در مصوبه جدید برقی دولت، گفت: آن دسته از مشترکان خانگی که در ماه‌های گرم سال نسبت به دوره مشابه سال گذشته کمتر برق مصرف کنند و میزان استفاده برق آن‌ها زیر الگوی مصرف باشد، مشمول تشویق‌های مصوبه هیات دولت خواهند شد.

وی در بیان یک مثال برای روشن شدن این مسئله که کدام دسته از مشترکان می‌توانند از تشویق‌های مصوبه برقی دولت استفاده کنند، افزود: فرض کنید، الگوی مصرف ماه‌های گرم یک منطقه ۳۰۰ کیلووات ساعت است و یک مشترک سال گذشته در این بازه زمانی ۲۷۰ کیلووات ساعت برق مصرف کرده و در سال جاری مصرف خود را به ۲۲۰ کیلووات ساعت رسانده است، این مشترک مشمول تشویق برای ۵۰ کیلووات ساعت مدیریت مصرف خود خواهد شد.


پاداش مشترکان خوش مصرف در ساعات اوج بار ۲ برابر خواهد شد


رخشانی مهر تاکید کرد: اگر میزان کاهش مصرف مشترکان در ساعت اوج بار اتفاق بیفتد، میزان پاداش تعیین شده برای هر کیلووات ساعت دو برابر خواهد شد.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در بیان زمان اجرای نظام تعرفه‌گذاری جدید برق گفت: مصوبه جدید هیات دولت در حوزه نظام تعرفه‌گذاری برق از ابتدای بهمن ماه سال ۱۴۰۰ اجرا خواهد شد.

رخشانی مهر در پایان ابراز امیدواری کرد: مصوبه جدید برقی دولت با ابزار‌های تشویقی تعبیه شده می‌تواند گام بلندی به سوی جلوگیری از خاموشی برق در تابستان پیش‌رو تلقی شود.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار