به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار علی فضلی روز سه شنبه ۲۱ دی ماه در یادواره شهدای عملیات کربلا پنج که در سالن اجتماعات شهیدان نژاد فلاح برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: شاید روایت خاطرات شهدا و ایثارگران در جبهههای نبرد حق علیه باطل بتواند تا حدی احوالات آن روزها را به نسل امروز منتقل کند.
جانشین معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به عملیات کربلای ۴ ادامه داد: فرزندان انقلاب بیش از شش ماه برای موفقیت و پیروزی در آن عملیات تلاش کرده و از بالاترین آمادگی رزمی برخوردار بودند.
وی توضیح داد: هیچگاه در دفاع مقدس به اندازه این عملیات سختگیری نداشتیم چرا که عملیات مهم و تأثیرگذاری بود.
وی با بیان اینکه در این عملیات از حیث آمادگی در نبرد هیچ مشکلی نداشتیم، تصریح کرد: ذوق و علاقه رزمندگان برای حضور در این نبرد و مقابله با دشمن بیبدیل بود؛ اما آتش، گلوله و خمپاره همچون قطرات باران بر سر رزمندگان میبارید و اوج عصبانیت عراقیها با زدن شیمیایی نمایان شد. مجبور بودیم به عقب برگردیم و رزمندگان در این عملیات ۲۰ کیلومتر بدون وقفه دویدند تا به جای اَمن برسند.
وی با اشاره به بررسی دلایل شکست در کربلای ۴، اظهار کرد: سرانجام شرایط برای عملیات کربلای پنج فراهم شد و به فرمان رهبر کبیر انقلاب برای این عملیات آماده میشدیم. سه شبانه روز بحث و تبادل نظر برای این عملیات انجام شد.
سردار فضلی با بیان اینکه این عملیات شکستن سختترین دژ دشمن در شلمچه بود، اظهار کرد: با کمال ناباوری در دو شبانه روز عملیات شناسایی، رزمندگان به دژ شلمچه رسیدند که تنها به فضل الهی ممکن بود.
وی تصریح کرد: شهدا از اقدامات خود نمیگفتند، بسیاری از رشادتهای شهدای ما جایی گفته نشده و شنیده نشده است از همین رو تاریخ هم نمیتواند آنطور که باید این شهدا را قضاوت کند، شهید کیانپور از جمله این افراد بود که به دژ دشمن در خاک شلمچه نفوذ کرده بود.
وی با اشاره به موقعیت آبوهوایی جنوب کشور در روزهای جنگ و خشکی دست و صورت رزمندگان و کمبود آب برای خوردن، اضافه کرد: در روزهای جنگ رزمندگان با اعتقاد قلبی به اسلام و انقلاب و رهبر کبیر برای حفظ خاک و ناموس پای کار آمدند، هیچ یک از رزمندگان مجبور به حضور در عملیات نبودند، خدا را شاهد میگیرم که پیس از عملیات از رزمندگان سوال میکردیم که اگر خواهان بازگشت به پشت خط هستید بگویید، اما هیچ یک حاضر نمیشدند به عقب برگردند.
جانشین معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری به سختی عملیات کربلای پنج و تلاش رزمندگان برای شکست دشمن، تصریح کرد: از شب تا ظهر روز بعد عملیات ادامه پیدا کرد، رزمندگان به شوق وقت ملاقاتی که امام خمینی (ره) به آنها داده بود موفق شدند در جنگ نا برابر شلمچه را از آن خود کنند.