کد خبر:۹۸۹۶۸۱
یک استاد دانشگاه مطرح کرد

ضرورت احداث رصدخانه در دانشگاه محقق اردبیلی

استاد مشاور انجمن علمی نجوم دانشگاه محقق اردبیلی گفت: احداث رصدخانه در دانشگاه محقق اردبیلی آن را به‌عنوان شمالی‌ترین و مجهزترین رصدخانه ایران مطرح خواهد کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سالار عباسوند، استاد مشاور انجمن علمی نجوم دانشگاه محقق اردبیلی به نیاز‌های علمی و پژوهشی برای احداث رصدخانه اشاره کرد و گفت: احداث رصدخانه در دانشگاه علاوه بر دادن امکانات علمی و رصدی در جهت آموزش هرچه بهتر دانشجویان، می‌تواند در آموزش پژوهشگران و علاقه‌مندان استان اردبیل نیز امکاناتی نظیر داده‌های رصدی از پدیده‌های نجومی، گزارش استهلال ماه، انجام پژوهش‌های علمی، برگزاری همایش‌های ملی و ... فراهم آورد که خود می‌تواند بخش کوچکی از اهداف رصدخانه باشد.

 

عباسوند بیان کرد: در سال‌های اخیر قدم‌های مثبتی توسط دانشگاه محقق اردبیلی و خیرین استان در جهت احداث رصدخانه مجهزی در استان اردبیل برداشته شده است تا به حول و قوه الهی، استان اردبیل را به‌عنوان یکی از قطب‌های علمی کشور در بحث شاخه نجوم مطرح کند.

 

استاد مشاور انجمن علمی نجوم دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: احداث رصدخانه در استان به‌عنوان یک ساختمان آموزشی و پژوهشی می‌تواند اردبیل را در زمره مراکز علمی خاص مطرح کند به‌گونه‌ای که دانشجویان و پژوهشگران مختلفی می‌توانند گزارش‌های رصدی خودشان را از طریق رصدخانه دانشگاه محقق اردبیلی گزارش کنند که همین امر باعث مطرح‌شدن هر چه بیشتر نام دانشگاه محقق اردبیلی در کشور خواهد شد.

 

وی تصریح کرد: برای هر شاخه‌ای از علم نیازمند آزمایشگاه علمی ویژه‌ای هستیم و برای شاخه نجوم هم نیازمند رصدخانه هستیم تا دانشجویان درس نجوم دانشگاهی را در یک محیط علمی و به‌صورت هدفمند بیاموزند چرا که یادگیری تئوری هیچگاه نمی‌تواند جای آموزش عملی را بگیرد.

 

گفتنی است، عملیات عمرانی رصدخانه در این دانشگاه در مساحت ۲۳۰ مترمربع و اعتبار ۴۰ میلیارد ریالی در خرداد امسال آغاز شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار