کد خبر:۹۸۹۸۴۲
فاطمی امین:

تکمیل شرکت پالایشگاهی مهر نیازمند اعتبار هزار میلیاردی است/ آغاز عملیات اجرایی نیروگاه غدیر انرژی در لامرد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: فاز اول شرکت پالایشگاهی پترو پیمان دانا تاکنون با اعتباری بالغ بر سه هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده است که جهت تکمیل و به بهره‌برداری رساندن آن نیازمند هزار میلیارد ریال دیگر اعتبار دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وزیر صنعت، معدن و تجارت با همراهی نماینده مردم شهرستان‌های لامرد و مهر، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، رئیس سازمان صمت فارس و سایر مسئولان استانی و شهرستان با حضور در شهرک صنعتی مهر از شرکت پالایشگاهی پترو پیمان دانا و شرکت طالب صنعت سپاهان بازدید به عمل آوردند.

سید رضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت در حین بازدید از شرکت پالایشگاهی پترو پیمان دانا در شهرک صنعتی مهر، مطرح کرد: فاز اول این مجموعه تولیدی تاکنون با اعتباری بالغ بر سه هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده است که جهت تکمیل و به بهره‌برداری رساندن آن نیازمند هزار میلیارد ریال دیگر اعتبار دارد.

وی افزود: با توجه به سفر اخیر رئیس جمهور در مهر ماه ۱۴۰۰ در سفر‌های استانی خود به فارس مقرر و مصوب شد که جهت تکمیل فاز اول آن تسهیلات مناسبی توسط بانک عامل در اختیار سرمایه‌گذار قرار بگیرد.

در جریان قرار گرفتن مشکلات برق، زمین و آب و شرایط کاری پیمانکار فنی و نصب تجهیزات در این پالایشگاه و بازدید از شرکت طالب صنعت سپاهان و همچنین دستورات لازم در زمینه تکمیل و توسعه زیرساخت‌ها و اهمیت اجرا و تکمیل خطوط انتقال برق دو مداره به میزان ۲۰ کیلو وات تا ورودی این شهرک از دیگر برنامه‌های وزیر صمت در شهرک صنعتی مهر بود.

حمیدرضا ایزدی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس هم در رابطه اهمیت راه‌اندازی و به بهره‌برداری پالایشگاه پترو پیمان دانا، اظهار داشت: با بهره‌برداری از این پالایشگاه اشتغالزایی حدود ۵۰۰ نفر از متخصصان و تکنسین‌های داخلی و بومی این منطقه فراهم خواهد شد که هم در راستای محرومیت‌زدایی و هم افزایش توان داخلی کشور اثرگذار است.

ایزدی با تاکید بر اینکه باید از خام‌فروشی سرمایه‌های ملی جلوگیری کنیم، گفت: هدف اصلی اجرایی شدن این طرح تولیدی، تکمیل زنجیره تولید و ایجاد ارزش افزوده مواد اولیه در راستای تحقق اهداف اقتصادی مقاومتی است.

عملیات اجرایی نیروگاه غدیر انرژی در لامرد آغاز شد

همچنین در ادامه این مراسم عملیات اجرایی نیروگاه غدیر انرژی لامرد آغاز شد که این نیروگاه با اعتبار ۱۵ هزار میلیارد تومان احداث خواهد شد.

شایان ذکر است نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۳۰ مگاواتی غدیر لامرد در زمینی به مساحت ۸۰ هکتار با هدف برق رسانی به کارخانه آلومینیوم جنوب و سایر صنایع مستقر و در حال احداث در منطقه ویژه اقتصادی لامرد احداث خواهد شد.

این نیروگاه با استفاده از توربین‌های کلاس F، ضمن آلایندگی کمتر در تولید انرژی الکتریکی در مصرف سوخت نیز صرفه جویی داشته و اشتغال ۱۵۰ نفری به صورت مستقیم و ۳۰۰ نفری به صورت غیر مستقیم را به دنبال خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار