کنگره شمس تبریزی فرصتي برای معرفی تمدن بزرگ ایرانی- اسلامی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۰۲۳
استاندار آذربايجان غربي:

کنگره شمس تبریزی فرصتي برای معرفی تمدن بزرگ ایرانی- اسلامی است

استاندار آذربايجان غربي گفت: کنگره شمس تبریزی، فرصت مناسبی برای معرفی تمدن بزرگ ایرانی -اسلامی است.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از ارومیه، وحيد جلال‌زاده صبح امروز در مراسم آغاز به كار كنگره بين‌المللي شمس تبريزي که در دانشگاه ارومیه در حال برگزاری است، اظهار داشت: ماه فرهنگی آذربایجان غربی همزمان با سالروز بزرگداشت حافظ شیرازی در این استان آغاز و تا 20 آبان ماه جاری با برگزاری مراسم بزرگداشت شمس تبریزی ادامه خواهد داشت.
 
وی افزود: در طول این مدت، بیش از 120 عنوان فعالیت فرهنگی در سطح استان با مشارکت تمام دستگاه های اجرایی انجام شده است.
 
 استاندار آذربايجان غربي گفت: استان آذربایجان غربی دارای مشاهیر، مفاخر و اندیشمندان بسیار بزرگی است که آنان بخشی از هویت گران سنگ این سرزمین اهل بیت (ع) هستند.
 
جلال زاده با بیان اینکه آذربایجان غربی جزو استان های تمدن ساز در طول تاریخ ایران اسلامی بوده است، ادامه داد: ما با رجوع به گذشته و بهره گیری از وجود مشاهیر و فرهیختگان این مرز و بوم، تمدن جدید ایرانی- اسلامی را در جهان اشاعه خواهیم داد.
 
وي علمای دین و مشاهیر و اندیشمندان را ستون های محکم جامعه اسلامی دانست و تصریح کرد: الگو های جوانان ایران اسلامی، ائمه اطهار، اولیا و همین مشاهیری هستند که چون ستارگانی درخشان در طول سالیان گذشته در این سرزمین می‌درخشیدند.
 
استاندار آذربايجان غربي تصريح كرد: این همایش قدم ناچیزی در شناساندن تمدن بزرگ ایرانی- اسلامی به جهان است و باید برگزاری این چنین مراسم ها  و همایش هایی در این استان افزایش یابد.
 
در اين كنگره انديشمندان، محققان و شمس شناسان، مولانا شناسان و حافظ ‌شناسان ايران، سفيران 15 كشور خارجي و هنرمندان در شهرستان‌هاي خوي و اروميه حضور دارند.
 
همچنين، در اين كنگره بيش از 70 مقاله در موضوع، آثار و انديشه‌ها و شخصيت شمس تبريزي ارائه مي‌شود.
 
كنگره بين‌المللي شمس تبريزي از امروز به مدت يك هفته در اروميه و خوي در حال برگزاري است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار