آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۰۲۹۹
بیگی‌نژاد در گفتگو با دانشجو:

طرح جدید بنزینی دولت امسال اجرایی نمی‌شود

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح بنزینی جدید به احتمال زیاد تا پایان سال جاری اجرا نخواهد شد.

هادی بیگی نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره اجرای آزمایشی طرح جدید بنزینی دولت اظهارکرد: دولت هنوز در زمینه اجرای این طرح به جمع بندی نهایی نرسیده است و هنوز در مرحله آزمایش قرار دارد.

وی افزود: اما آن موضوعی که به صورت قطعی می‌توانیم بگوییم، این است که سال آینده قیمت بنزین افزایش پیدا نخواهد کرد. اینکه دولت می‌خواهد بنزین یارانه‌ای را چگونه بین افراد توزیع کند و اینکه آیا توزیع بنزین، بین افراد یا تعداد افراد خانواده خواهد بود، هنوز مشخص نیست.

بیگی نژاد تصریح کرد: مهم‌ترین هدف در طرح بنزینی جدید این است که تمامی مردم جامعه حتی افراد فاقد ماشین نیز از یارانه بنزین استفاده کنند. اما در اینکه چگونه سهمیه بنزین به افراد تعلق می‌گیرد، هنوز دولت به جمع بندی نهایی درباره آن نرسیده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: طرح بنزینی جدید به احتمال زیاد تا پایان سال جاری اجرا نخواهد شد و باتوجه به جمع بندی دولت، اجرای آن به سال آینده موکول می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار