کد خبر:۹۹۲۴۰۵
در راستای تکمیل چرخه زیست بوم علم و فناوری صورت گرفت

تبدیل دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیای بهبهان به عنوان دانشگاه‌های انرژی و پالایش گاز کشور

در راستای تکمیل چرخه زیست‌بوم علم و فناوری شرق استان خوزستان و توسعه همکاری‌های دانشگاه و صنعت، تفاهم‌نامه همکاری‌های گسترده دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیای بهبهان و پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس به امضا رسید.

اماده////تبدیل دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیای بهبهان به عنوان دانشگاه هاب انرژی و پالایش گاز کشور

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در مراسمی که مدیر پروژه پالایشگاه، جهری،  اسماعیلی رئیس دانشگاه و مدیران پژوهش و فناوری و تحقیقات توسعه R&D و طرح برنامه دو طرفه حضور داشتند این تفاهم‌نامه که به امضای مهندس امین نژاد مدیرعامل پالایشگاه رسیده بود مبادله و موافقت‌های اصولی برای تبدیل شدن دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیای بهبهان به عنوان دانشگاه تخصصی در حوزه انرژی و پالایش گاز کشور شود به عمل آمد.

 اسماعیلی با بیان این نکته که زیست بوم جامعه انرژی بهبهان در حوزه‌های پالایش گاز و پتروشیمی، نیروگاه های برق آبی و سیکل ترکیبی و سازه‌های آبی و سدهای مختلف شبکه‌های آب رسانی متنوع باعث شد تا این دانشگاه در راهبرد جدید خود در توسعه علم و فناوری ملی نقش جدیدی را در کنار کارآفرینی و مهارت آموزی ایفا کند.

در این مأموریت جدید توسعه ارتباط با جامعه و صنعت در زیست‌بوم پیرامون دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری و کسب دانش و تکنولوژی پالایش گاز، تامین و طراحی قطعات، مدیریت دانش و مهندسی معکوس مورد توجه جدی قرار گرفته و این دانشگاه به هاب انرژی و پالایش گاز به صورت تخصصی تبدیل خواهد شد.

همچنین پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس به عنوان جدیدترین و بزرگترین پالایشگاه گازی خاورمیانه از مجموعه بزرگترین هلدینگ پتروشیمی کشور (هلدینگ خلیج فارس) در زیست‌بوم علم و فناوری دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیای بهبهان قرار گرفته است و نقش محوری در زنجیره تامین صنایع پتروشیمی کشور دارد.

گفتنی است، در حاشیه این مراسم، از ظرفیت های کارگاهی برای استقرار تیم‌های مشترک و پروژه‌های در حال اجرا از جمله پروژه پسماند صفر پالایشگاه بازدید به عمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار