به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون فرهنگی وزیر عتف در بازدید از نمایشگاه الگونماها گفت: این نمایشگاه یک تصویر جامع و یکجایی از وضعیت الگونماها در کشور میدهد که از این حیث بسیار جذاب بود جهان جدید هم جهان نمادها و اسطورهها و الگونماها است چه خوشمان بیاد چه نیاید.
وی افزود:حوزه فرهنگ جهان جدید بشدت متاثر از همین الگونماهاست و ما باید ورود جدی هم چه سطح تحلیلی و چه در سطح عملکرد در این عرصه داشته باشیم.
کلانتری در ادامه گفت: عموما در طول تاریخ فرهنگها بردوش معدود شخصیتهایی استوار بودند و آنها بودند که فرهنگ را پیش میبردند. ما در ایران باستان شخصیتی مثل رستم را داریم که این شخصیت پردازی حول این فرد و این اسطوره باعث شده بخش عظیمی از ذخایر فرهنگی ما ماندگار شود هم چنین شخصیتهایی که الهام گرفته از مکتب اهل بیت بوده، شخصیتهای جدیدی که ما بنوعی با آنها زیست کردیم آخرین شان هم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بوده که زحمت این کار را به دوش کشیدند عملا بخش عظیمی از فرهنگ و تمدن بردوش همین شخصیت هاست.
وی افزود: متاسفانه وزن و تاثیر پذیری بعضی از این شخصیت پردازیها بسیار زیاد شده افرادی که مایه و وزانت شخصیتهای کلاسیک رو ندارند و بواسطه شبکههای اجتماعی و فضای مجازی وزن کاذبی پیدا کردند که نمونه بارز آن را در برخی از سلبریتیها میبینیم و تقریبا تحلیلها جهانی هم این هست که وزنی که این افراد پیدا کردند متناسب با ظرفیت هاشون نیست.
معاون فرهنگی وزیرعتف ادامه داد: شخصیت پردازی در دنیای جدید بسیار ضریب پیدا کرده و در واقع جامعه ما بنوعی رسانهای شده و ماشاهد فروپاشی واقعیت جهانِ پیش از رسانه هستیم.
کلانتری اظهار امیدواری کردند که ان شاءالله در نمایشگاه سال بعد وزارت علوم حضور پررنگ تری داشته باشد و ما بتوانیم نقش و سهم خودمان را هرچند کم ببینیم و این سهم و نقش به چشم کشیده شود تا همت مان هم بیشتر شود ایشان افزودند بنظرم وزارت علوم در این کارزار میتواند نقش مهم و بسزایی داشته باشد که مهمترین آن پرورش نیروهای انسانی و دانشگاهی است که بنوعی مهارتهای لازم را برای ورود به زیست بوم صنایع خلاق داشته باشد چه در شخصیت پردازی و چه در طراحی که در هر دو حوزه علوم انسانی و هنر میتواند ورود پیدا کند و در تولید انیمیشن و سایر محصولات که بنوعی وجه تکنیکال ماجرا است رشتههای فنی و هنری میتوانند مشارکت داشته باشند.
وی در آخر اضافه کرد: بخش عظیمی از دانشجویان ما در کانونهای فرهنگی و علمی و تشکلها مشغول فعالیت هستند. ما در کل کشور حدود ۸ هزار کانون داریم که میتواند در این عرصه ورود کند و از ظرفیتهای عظیم دانشجویی در قالب کارهای فوق برنامه علاوه بر کارهای روتین و رسمی در مسیر آکادمیک استفاده کرد.