آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۲۹۶۲

خطیبی مدیرعامل جدید ایران خودرو شد

مهدی خطیبی با تصمیم اعضای هیات مدیره به عنوان مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو منصوب شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از ایکو پرس، با تصمیم اعضای هیات مدیره، مهدی خطیبی، به عنوان مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، بزرگ‌ترین خودروساز خاورمیانه منصوب شد.

خطیبی از مدیران صنعت خودرو است که سوابق متعددی در کارنامه حرفه‌ای خود به ثبت رسانده است.

مدیریت فروش ایران خودرو، مدیرعاملی ریگان خودرو، مدیرعاملی شرکت لیزینگ ایران خودرو، مدیرعاملی شرکت توسعه تجارت و خدمات خودرو، مدیرعاملی شرکت اورین خودرو و مدیرعاملی شرکت لیزینگ شهر از جمله سوابق وی به‌شمار می‌رود.

مدیرعامل جدید ایران‌خودرو، در بخش خصوصی نیز تجربیاتی داشته که از جمله آن می‌توان به شرکت پارسیان موتور، پرشیا خودرو، ایرتویا، نگین خودرو و چند بخش صنعتی دیگر با عناوین ریاست و یا عضویت در هیات مدیره اشاره کرد.

پیش از این فرشاد مقیمی به مدت ۳۰ ماه سکان این خودروسازی را برعهده داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار