آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۳۴۰۳

افزایش ۱۰ هزار واحدی شاخص بورس

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۱۰ هزار واحدی روبرو شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در جریان دادوستد‌های امروز بازار سرمایه بیش از ۷ میلیارد و ۱۴ میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۴ هزار و ۵۴۹ میلیارد تومان در بیش از ۴۱۴ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۱۰ هزار و ۲۲ واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۹۴ هزار و ۶۶۹ واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نماد‌های معاملاتی شرکت‌های بانک ملت، فولاد مبارکه اصفهان و معدنی و صنعتی گل گهر شد و در مقابل شرکت‌های پتروشیمی پردیس، گسترش نفت و گاز پارسیان و صنعت غذایی کورش با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازار‌های فرابورس ایران هم با معامله ۴ میلیارد و ۶۵۵ میلیون ورقه به‌ارزش یک هزار و ۵۴۵ میلیارد تومان در ۲۰۱ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۸۷ واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۷ هزار و ۶۱۸ واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نماد‌های معاملاتی پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی تندگویان و فولاد هرمزگان جنوب شد و در مقابل شرکت‌های بیمه کوثر، پلیمر آریا ساسول و کلر پارس بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار