آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۴۰۶۰
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران:

غرفه‌های میوه و تره بار در ۳۰ ایستگاه مترو راه‌اندازی شد

تفاهم‌نامه فعالیت‌های مشترک شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با سازمان میادین میوه و تره‌بار جهت عرضه اقلام اساسی به شهروندان امضا شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی شایسته اصل مدیر عامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: یکی از نیاز‌های شهروندان تهرانی تأمین کالا و اقلام مصرفی است.

وی با اشاره به اینکه روزانه حدود ۲ تا ۳ میلیون سفر در متروی تهران انجام می‌شود، افزود: این عامل می‌تواند زمینه‌ای را برای ایجاد یک کار مشترک فراهم کند تا ان‌شاءالله با کمک همکاران‌مان در سازمان میادین میوه و تره بار بتوانیم در بحث معیشتی نیز به مردم ارائه خدمت کنیم.

شایسته اصل تصریح کرد: سازمان میادین میوه و تره بار در این قضیه رویکرد جدیدی را ارائه داده است که در آن اقلام با قیمت بسیار مناسب و به دور از حضور دلال‌ها به دست شهروندان برسد.

وی با اشاره به اینکه در فاز اول غرفه‌های سازمان میوه و تره‌بار در ۳۰ ایستگاه مترو ایجاد می‌شود، گفت: از فردا با بررسی فضای ایستگاه‌های مترو، مکان‌هایی که برای مردم دسترسی راحت‌تری را دارد شناسایی و در اختیار این سازمان قرار می‌دهیم.

شایسته اصل خاطر نشان کرد: امیدواریم تا شب عید بتوانیم ۳۰ ایستگاه را مشخص کنیم. به جهت نوع فضایی که وجود دارد و محدودیت‌هایی که در تهویه هوا هست قرار است که شرایط عرضه کاملاً مناسب باشد و ما شرایط را طوری فراهم کنیم که سلامت حداکثری همکاران خودمان و شهروندانی که خرید می‌کنند، فراهم شود؛ بنابراین نحوه توزیع و نوع بسته بندی متفاوت و بهتر از گذشته خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار