کد خبر:۹۹۵۶۲۶
در همایش بین المللی و علوم و تکنولوژی بذر ایران؛

سرپرست دانشگاه رازی: پیشرفت در اقتصاد کشاورزی نیازمند توجه به اصلاح و تولید بذر مرغوب است

سرپرست دانشگاه رازی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی کشور و استقلال و پیشرفت در مباحث اقتصاد کشاورزی گفت: توجه علمی به اصلاح و تولید «بذر» متناسب در اقیلم‌های متنوع و زیست محیطی بسیار مهم و حیاتی است.

سرپرست دانشگاه رازی: پیشرفت در اقتصاد کشاورزی نیازمند توجه جدی به اصلاح و تولید بذر مرغوب است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر ایران ،۱۹ و ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد.

 

در افتتاحیه این همایش، محمدنبی احمدی، سرپرست دانشگاه رازی ضمن تبریک ایام الله دهه شکوهمند پیروزی انقلاب، با قدردانی از برگزارکنندگان همایش و دست‌اندارکاران دانشگاه در سخنانی اظهار داشت: ما در طول انقلاب اسلامی در بسیاری از رشته‌های علمی پیشرفت‌های فوق العاده در جهان داشتیم اما در بحث اقتصاد کشاورزی و اصلاح بذر چنین توفیقی حاصل نکرده‌ایم.

 

وی افزود: در اهمیت «بذر» مرغوب محصولات کشاورزی همین بس که اگر آب، خاک مرغوب، نیروی انسانی متخصص، کود و سم مناسب، دستگاه‌های مکانیزه بطور مطلوب فراهم باشد اما بذر محصول خوب نباشد، همه زحمات و منابع به هدر می‌رود.

 

 احمدی بیان کرد: بنابراین با توجه به اهمیت امنیت غذایی کشور و استقلال و پیشرفت در مباحث اقتصاد کشاورزی؛ توجه علمی به اصلاح و تولید «بذر» متناسب در اقیلم‌های متنوع و زیست محیطی بسیار مهم و حیاتی است و اهمیت آن از علم، سلول‌های بنیادی و پزشک هسته‌ای، نانو و دیگر رشته‌های بیشتر نباشد کمتر نیست، لذا استادان و نخبگان دانشگاه باید در این زمینه جهاد شبانه روزی داشته باشند.

 

وی تأکید کرد: توجه به موضوع بذر، یکی از نکات بسیار مهمی است که باید به آن توجه ویژه کنیم برهمین اساس باید قدردان برگزارکنندگان این گونه همایش‌ها باشیم و تلاش کنیم خروجی خوب و پرباری از همایش‌ها حاصل شود.

 

احمدی در ادامه با اشاره موفقیت‌های علمی کشور در زمینه‌های نظامی گفت: دشمنی فقط این نیست که ما را با صنایع نظامی تهدید کنند بلکه در حوزه بیوترویسم، مباحث زیست محیطی و بذر محصولات کشاورزی نیز هست، اگر به ما بذرآلوده بدهند، آن وقت اقتصاد کشاورزی ما آلوده می‌شود و امنیت غذایی ما به خطر می‌افتد و وابستگی ایجاد می‌شود.

 

وی با اشاره به موفقیت استادان و نخبگان دانشگاه رازی در زمینه تولید بذر سازگار با تنوع اقلیمی استان کرمانشاه به ویژه دانیال کهریزی و صحبت بهرامی نژا، افزود: امروز انتظار داریم از نخبگان و استادان دانشگاه در تولید بذر و اصلاح آن گام بزرگ بردارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار